zdravim, som v rumunsku a vsimol som si ze na prednej pneu na 12adv mam malu asi 2-3mm vydutu bbublinu. Zaujima ma ci ma niekto skusenost s moznostou dalsej jazdy resp kde v okoli fagarasu sa ssnad da kupit a vymenit pneu. Pripadne ak ide niekto tymto smerom a vie doviest staru pneu na dojazd. Dik za kazdy napad a radu.
gumu podhusti. nech neni tak natlakovana a ešte niečo odjazdi. ale domov už asi nie.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
horac napsal:
zdravim, som v rumunsku a vsimol som si ze na prednej pneu na 12adv mam malu asi 2-3mm vydutu bbublinu. Zaujima ma ci ma niekto skusenost s moznostou dalsej jazdy resp kde v okoli fagarasu sa ssnad da kupit a vymenit pneu. Pripadne ak ide niekto tymto smerom a vie doviest staru pneu na dojazd. Dik za kazdy napad a radu.
Zbytečně ji nezatěžuj rychlou jízdou a těžším terénem a měl by jsi dojet domů. Mnoho zdaru
Já bych bublinku propíchnul a hned bych věděl na čem jsem.Muže to být vzduch mezi kostrou a vzorkem,chyba při výrobě.Ale těžko radit,když jsi v Rumunsku.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TAk uz som doma, vsetko je ok. V BMW servise v CLUJi to sice podla ocakavania nevedeli riesit ( klasika 98% tvori predaj aut a tym aj servis ) ale servisak ochotne vybavil kamarata v centre co ma maly pneuservis a servis + obchod a ten mal skladom aj Touransky ( vymenil som obidve ). Stalo to 250 euro aj s komplet prezutim. Takze vec sa vyriesila a vsetko je ok. Na severe su cesty este dost zle ale E68 je cela nova od BRASOVA a da sa ist pekne svizne po Rumunsky.