Pred casem jsem tady poptaval draty kol na Dakara, kdy jsem se dopatral jen originalu za dost velky prachy a navic nejsou bezne v prodeji u lidi, kteri draty bezne na moto prodavaji. Casem jsem se dopatral cloveka, ktery mi nechal draty na predni kolo Dakara vyrobit v nerezu. A podrzte se, cena za jeden kus i s niplem pouhopouhych 20,- Kc. Jak jsem psal, byly v nerezu a kvalitu jsem si nechal overit u pana v servisu, kde mi to meli prepletat. Respektive se k nim vyjadril tak, ze se jedna o velmi dobrou kvalitu, dostatecne tvrde a hned si na toho clovicka vzal kontakt s tim, ze by se nebal je naplest na jakekoli moto.
Pisu to sem proto, ze kdyby mel kdokoli potrebu koupe dratu a nechtel davat pres 80,- Kc za originaly, tak mohu poskytnout kontakt na pana. Nechci ho zverejnit do te doby, nez mi k tomu da sam souhlas. Pote ho soupnu sem do vlakna.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Dráty nerez za rozumný prachy nejsou problém ale pozor na mosazný nyple! Po pár hod ježdění jsem jeden přetrhnul - možná klacek, co já vím ale docela mě to vyplašilo. Hned jsem scháněl ocelový a kola přeplet. Je pravda že to byl trochu drsnější OFF ale rozpletený kolo za jízdy nemusím.
Dakar 650, HusaberG
Takze jsem dostal souhlas k zverejneni kontaktu.
Jedna se o pana Krecka.
e-mail:mirekkr@centrum.cz
tel: 603455874
fa. Benemoto
Benesov u Prahy , ul. Vlasimska 247,
Upravil spea - ToM dne 11.09.2011 12:56
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu