mam dotaz , mel jsem termokuklu do otevrene prilby a zapomel jsem ji venku na snure. Rano lbyla rozskubana u plotu. Nevite kde se da koupit, net jsem prochazel a nenasel jsem nic. Dekuji.
Jak se lisi kukla do otevreny prilby od kukly do zavreny prilby?? Ja do otevreny pozival maxitube od coldkillers-nakrcnik. Jeste ho nekde doma mam,kdyby jsi nahodou chtel tak po nem mrknu a za neco bych ti ho prodal bude jak novej. Nebo se podivej tady http://www.coldki...hlava-krk/ Mam od nich i tu normalni kuklu, ale tu neprodam
Jestli myslis neco uplne jinyho,tak nevim.
Já teda otevřenou přilbu nemám ale používám obyč kuklu za 150 kč tchán co má otevřenou přilbu tak používá tu samou..je pravda že ale za mrazu nejezdíme...ale mylsím že na to klasické ježdění stačí....
S normalni se to neda moc srovnavat, ty od coldkillers maji windstoper,takze u nakrcniku mas az pod nos vrstvu co ti neprofoukne,nemusis to mit vytahnuty az k nosu,muzes to srolovat jen na krk, u kukly je jen na krku. Nemusi bejt ani nejak zvlast velka zima aby jsi to ocenil. Ja jsem s tim moc spokojenej,ale pravda, v lete v tom nejezdim.
Tak to neni pravda, kukla a kukla je velky rozdil co se tyka materialu a kvality, kukly ktere nemaji uvedene slozeni jsou nanic, prece nebudu mit v otevrene prilbe kuklu s vyrezem pro oci, mozna ,ze to byl typ cepice, nepamatuji si uz. Vlastne cela predni cast byla odkryta.