Nedavno jsem si burcak koupil na Palave a byl vybornej.
A ted jsem na nej dostal hroznou chut! Jo a pekna fotka.Burcak,odpocinek,pekne pocasi,co vic si přat!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bohumil napsal:
Tak co uš ste se negdo pokakal ? Já nachytal o víkendu pana Z. Sorry ale musel sem
zadny sory jen estli nebyl nakej votravenej myslim ze kdybych dejchnul fizlum jiste bych jim strhal ten jejich multimetrTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
taky na něj už mám po roe zase chuť v neděli pojedu tím směrem tak jsem si preventivně nahlásil na pondělí taky volno a asi zajedu na nějaké košty..dokonce jsem byl doma zaúkolován když m,ám ty kufry tak ať něco dovezu dom..jsem zvědav jak to dopadne:-D
Já mám dnes už taky 2 litříky v sobě. Teď jsem byl, po brázdění na bmwgs puštěn k fotbalu, tak dopiju i tu druhou 2litrovku na chuť. Každopádně Zmijonovi rozumím.
Můj tříletej syn si to sobotní ráno s panem Z. taky náramně rozumněl - pár minut spolu parádně probírali, kdo z nich dvou se kdy naposledy pos.ral Je fakt, že pan Z. nafučel na "fukoměru" kamaráda Morgana cca 3 promile - na jeho obhajobu musím říct, že vcelku srozumitelně komunikoval a trochu i chodil
A jen tak pro zajímavost přikládám i foto pana B., aby v tom pan Z. nebyl sám ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Kurnik Bohumil má asi nějakej zlepšovák a burčák má 365 dní v roce. Jsem netušl že se to dá taky točit z bečky jak škopek . Taky bych už měl něco koštnout kurňa, asi si zastavím nějakýho podezřelýho jižana YouTube Video F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
bystricke napsal:
správney burčák je jen 1 den v roce,vše ostatní je samoser
Bystřo, drž se raději kufrů . Burčák je jen několik hodin, ale celý podzim (podle sklízených odrůd). Samoser je u silnic. Z toho, co prodávají v Brně se nikdo neposere. Leda z té ceny, to jo. Už nevědí, co za to chtít.
Pokud z burčáku neprdíš jak amina, tak je to ředěný, nebo jsi ufoun
Upravil TAZY dne 14.09.2011 10:04
Zdar, tento týden jsem dělal vinobraní, tak počítám , že echt burčák bude tak pátek/sobota. Jedem sice na motovýlet od čvrtka do neděle, ale rodina je doma. Tak kdyby jste někdo měli chuť na mullerový burčák přímo ze sklepa aj s ubytováním, mrknite se na www.vacenovice.com.
Upravil skipper dne 19.09.2011 10:35