Důvod je ten,že než přebroděj kanál,tak pěkně zreznou,světlo jim svítí na druhou stranu,španě ukazujou rychlost,páč kuli tomu moři je to v mílích/naštěstí ne v uzlech/ a řidítka maj vpravo.
Když je hlad,je i husa dobrá.
mopslik napsal:
a ještě jeden dotaz pro chlapa 190 a120 kg GS nebo GS ADV? na dlouhé cestování ve dvouch silnice 90%
Někde v této sekci je vlákno Rozdíly mezi GS a GSA,tak to najdi a počti si,je tam všechno co potřebuješ vědět.GSA má vyšší zdvihy a spoustu jinej užitečnejch věcí.Bohužel taky horší sedlo pro spolujezdce.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jednoznacne obyc GS.Pri cca. 10000km za rok chces dat 1000km v terenu.Na GSA se budes trapit.Pri prvnim padu urazis mlhovky,znicis plexi atd.Malokdo si uvedomuje,ze jezdit 10% teren je docela dost.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mopslik napsal:
a pokud bych jezdil jen silnici tak adv?
Pak jo!Zvladnes s tim i nejakou tu sotolinu.Ale ovladat GSA dobre v terenu uz chce nejakou zkusenost a ta vaha navic je znat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ja vlastne ani nevim,jestli se ty % v terenu pocitaj z KM,Nebo spis z času.Kdyz pojedes na 10 dni na dovolenou a z toho 2 dny pojezdis nekde v Albanii off,tak kilometrove ti ten teren bude bude delat treba jen 5%.Casove ale 20%Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vyber si sám....http://www.autotr...t/priceascF800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Vevis, není to tak jak říkáš. Na Adv nemusíš načepovat doplna, nastavit snížení a s padáky klidně pokládat- vyskoušeno- plexi je na svém místě mlhovky taky. A na tu cestu do Alb si načepuješ v polsku za 30/litr a valíš až tam.
Velký chlap bude mít klasiku malou. Do Alb doporučuji 800 nebo KTM
Kasak napsal:
Důvod je ten,že než přebroděj kanál,tak pěkně zreznou,světlo jim svítí na druhou stranu,španě ukazujou rychlost,páč kuli tomu moři je to v mílích/naštěstí ne v uzlech/ a řidítka maj vpravo.