Máte někdo zkušenost? Při zhruba 40 a 90 km/h mi začnou drnčet řidítka, jako když bych vjel na krajnici. Uberu rychlost nebo přidám a je klid. Napadá mě pneumatika nebo to může dělat špatný tlumič nebo ložiska předního kola nebo úplně něco jiného. Co myslíte? Postupně měnit? Jooo a mám 12 GS.
možná máš naletěnou gumu, mě to dělá na malym gs, mám gumu hodně sletěnou z boků... ale nepopsal bych to jako drnčení ale spíš kmitání..
Over than 250k km on BMW GS bikes
Nedela ti to blastr(kryt ruky)?Pri urcitych otackach se muze rozvibrovat a drncet?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Nedela ti to blastr(kryt ruky)?Pri urcitych otackach se muze rozvibrovat a drncet?
Čoveče to jde spíš od spoda motorky a dělá to v těch rychlostech i s vymáčknutou spojkou. Spíš bych to viděl na tu gumu, jak psal lako třeba i v kombinaci s tlumičem. Fakt nevím, tlumič je nejspíš v háji, budu ho měnit a zkusím i novou gumu a bude se vidět. Otázka je, jestli to jde opravdu od předku, taky mě napadl třeba nedej bože kardan...
Upravil Jirina1 dne 17.09.2011 21:49
ta guma může být i nabržděná, na těžké motorce není problém odrovnat gumu.., mojemu tatovi na to stačilo 60minut na okruhu
Over than 250k km on BMW GS bikes