Čest,
kdo z Vás změnil přední tlumiče za nějaké motokrosové? zajíma mne tlouška trubek atd..Mám vyhlídlí z KTM ale ty o tlošce 60mm ve spodních brejlích asi nedostanu na svůji strojovnu (karburátor).,
Záleží z jaké KTM...jinak krosky jsou dimenzovány na jiné hmotnosti, takže na GS Tě čeká výměna i vnitřků, jiné pružiny, jiný olej...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
To s tebou musím než souhlasit. Spíš mne trápí jaký průměr trubek tam můžu dát? kolem tý nádrže není moc místa. Ještě mám v merku bombera a tam je průměr trubek tuším 48mm. brejle budou na míru to vím určitě.
Já jsem to dělal teď,sice né na Bmw,ale na Bigu.
Mám tam WP USD 48čky,z KTM LC4 SM. Mě předělával vnitřky Víťa Havlíček ze Svitav a za komplet jsem platil cca 3400,- (stírátka+gufera 1000,- , olej Ohlins 1000,- , ventilky 350,- , neopreny 350,- , lapování 100,- , práce 400,-)
díky za poznatky, kdy někdo z vás hodil detailní foto z pohledu jezdce směrem na horní brejle tak se vůbec zlobit nebudu. zajímá mne hlavně ten prostor co tam zustane po upgrade( tuším ze na g/s a dakarech byli půvadní taky 41mm).
To co tam mám je tak akorát. Překáží tam hlavně chladič.Oni třeba ty brejle budou jinak předsazený a pak se to tam krásně vejde.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.