Já tam byl párkrát zachlastat, ale nelítal jsem po lese na motorce, tak neporadím. Vím o krosové dráze ve Kbelu, kde si jí lze pronajmout. A to to mám do Milovic kousek.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
http://maps.googl... napiš do vyhledávače Milovice, Czech Republic oddal si mapu a klikni na oranžového panáčka a přetáhni ho na modrý kolečko. Těch koleček je tam hafo a uvidiš celý bývalý voj. prostor třeba takto: http://maps.googl...o-19821245
Nejlepší je tam ject a pojezdit, Emil na vás určitě rád počká a protáhne vás. Hlavně ssebou hodně indulony
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Mohl bych se k vám zítra vetřít? Jsem z Prahy, takže bych tam byl klidně někdy hned ráno. Jestli vás je už akorát, tak chápu a neurazim se :-) Za 14 dní jedu Sadílkovo motání, tak si potřebuju trochu osvěžit offježdění:-)
Čau klidně mužeš ale nejsme žádný velký offroadáci a jede s náma Varan sice na TKC ale prostě Varan.Dneska tam sotva dojedeme přespíme-dáme pivo-takže určitě nevyrazíme hned v 7h ráno.
Jak jsem psal-jedu tam popravý takže to bude takový motání a bloudění,ale bude sranda )
Kdyžtak mi pisni na mobil 774052520.Už padám z práce
Odpo už jsme toho moc nenajezdili, ty "vojáci" byli všude. Na tý trati nad tim výjezdíkem zase kroužili dva maníci s offroudama - autama, takže poměrně našlapáno. Vůbec jsem netušil, že je v Milovicích takhle živo:-). Ideální čas je asi někdy v tejdnu... Nicméně určitě tam ještě někdy zajedu. Minimálně kvůli slečně servírce z restaurace, kde jsme obědvali...
To adolf: idealni cas je tak od listopadu do brezna, takhle v sezone jsou milovice dost naslapany a casto tam otravujou nejaci radoby spravci
jardajerman@seznam.cz
Jojo ty paka jsou docela pošahaný-ráno v 7h vystřelili světlici a v tu chvíli začal tankovej útok!Ty hovada tam normálně mají bvp-čka a totálně to žerou,řek bych že většina z nich si myslí že je fakt válka )
Jinak muj názor-Milovice se nedají srovnat s Libavou-tam nikdo není je tam klidek a lepší ježdění,ale je to jen muj názor.Tady je zase dobrý že Scofield nám ukázal i tratě který jsou tam umělě vytvořený-což na Libavě není...
Sice jsem si udělal čas jen na dvě hoďky,ale zato to stálo za to,nééé?
Taky jsem rád,že se jeden z vás utvrdil,jak ty prdloušové v maskáčích v klidu zajmou i nezučastněnou osobu....
to mi připomíná jak jsem s bratránkem šel z paintballu pěšno asi 500m k autům, půjčenou výbavu jsme odevzdali už předtím tak jsme šli jenom v maskáčích. Už jsme byli na dohled aut a vyběhli na nás z roští 3 maníci v maskáčích bundeswéru, mě srazili 2 k zemi a kroutili mi ruku za záda, třetí skočil na bratránka (je tak o hlavu menší) že prej to my žoldácký svině máme spočítaný načeč ho bráchanec přesvědčil pravou a levou o svých kvalitách bývalých boxera a vyhazovače v jednom. Ostatní 2 si ho posbírali a jestli jsme se nepos**li a utekli.. docela by mě zajímalo jak skončil..
tak se těšim až tam vyrazim s váma na mašině
Upravil mirekcinan dne 26.09.2011 15:49
Co to ctu tak vim o jake lidi jde. Bouzel Milovice ma pod palcem jeden ****ek co si z toho udelal velkej kseft. Nakoupil ACR vyrazenou techniku a radoby strelcum porada megabally, kde je ucelem vysypat co nejvice kulicek a mit co nejvice fragu (jako v PC).
Samozrejmosti je ze na tydle akce jezdi mladi floutkove a lidi bez mozku co si jdou proste jen zasypat
3/6 Marines SEMPER FI
Scofield napsal:
Mladý jsou a hodně do toho zapálený.....
Jeden asi dvacetiletej mě tvrdil,že na vojně byl
Ukazoval mě kvér na ty antyperle,že stál 8tisKč,tak sem mu čekl,jestli není guma a on na to,že je celokovovej a v hledáčku si zapne červenou střelku,vše mě ukázal a nekecal.....
Mají i svůj web a snažil se mě vysvětlit,že my jezdíme na motorce a oni zase po sobě střílej....
Trošku je chápu,mají zábavu - lepší než kdyby kradli nebo si hráli na cikány.....
Scofielde, kde presne se tyhle paka schazej, dost jsme jezdili sem, prej tam bejvaji nejaky KTM dny, jsou tam takovy piscity vyjezdy a nahore par kopecku, doliku atd.
JardaFGS přiložený následující obrázek: