Vem to k Vevisovi, to by bylo názorů
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
adventure73-pardal napsal:
barevné kombinace dle poptavky, ale tohle je celkem univerzalní a tak letos urcite ne.
K Vevisovi jestli pojedu to vzit muzu
Jasně, vem to sebou. Už se těším, jak to omrknu a měla by tam být celkově slušná skvadra
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Spíš mi vadí zarolování těch krytů větrání. Kdyby to na spodní straně bylo na sucháč a šlo to úplně sundat, bylo by to jistě pohodlnější, než mít narolováno na několika místech....
A pak pokud bych to vozil na enduro (jako že bych se tomu nebránil), potřeboval bych límec na LeattBrace...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ivo, jsem myslel, že máš vkus? Modro-bílá na červeno-bílou motorku? Vždyť budeš jak kašpar.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Tak to by mi tam zrovna nevadilo....
Spíš mi vadí zarolování těch krytů větrání. Kdyby to na spodní straně bylo na sucháč a šlo to úplně sundat, bylo by to jistě pohodlnější, než mít narolováno na několika místech....
A pak pokud bych to vozil na enduro (jako že bych se tomu nebránil), potřeboval bych límec na LeattBrace...
No toho rolování jsem se taky zděsil . Nedej bože mít něco v té levé kapse. Spíš než rally mi to přijde jako starý pharao . i co do barev......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
takže na Vaše nalehaní par fotek bundy ( amaterských) :-)
A to je fotka tý vnitřní bundy nebo té vnější? Všiml jsem si tam pár nepromokavých zipů, takže asi vnější?
EDIT: Přečetl jsem si info ze staršího vlákna, kde píšeš, že vnitřní bunda bude mít větrací otvory, čili to je asi ta vnitřní, ne?
Upravil stepan dne 22.09.2011 22:25
takže na Vaše nalehaní par fotek bundy ( amaterských) :-)
A to je fotka tý vnitřní bundy nebo té vnější? Všiml jsem si tam pár nepromokavých zipů, takže asi vnější?
EDIT: Přečetl jsem si info ze staršího vlákna, kde píšeš, že vnitřní bunda bude mít větrací otvory, čili to je asi ta vnitřní, ne?
Teda nevypadá to zle, ALE pokud je tohle ta spodní vrstva, tak mi přijde děsně objemná a dlouhá a pořád ještě málo větrací. A nechci si představovat, jak obrovská bude díky tomu ta vrchní. No doufám, že se pletu, ale z toho mám teda obavy... Nicméně samozřejmě držím palce.
Upravil morabo dne 23.09.2011 08:10
Maiali nel Fango!
Teprve teď jsem si všiml té plastové přezky nebo jak to nazvat na levým rukávu....teda Pardále ?? !!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Vjetrnik napsal:
Tak to by mi tam zrovna nevadilo....
No toho rolování jsem se taky zděsil . Nedej bože mít něco v té levé kapse. Spíš než rally mi to přijde jako starý pharao . i co do barev......
JJ přesně tak to zastrkávání větrání je asi nepraktický a navíc když v té kapse něco bude,tak to nepůjde a nebo přendavat věci bude opruz... Ale jinak PĚKNÝ.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS