Uvažuji o přelakování helmy. Tu co mám je už trochu podřená takže bych ju chtěl stříknout nebo nějakej ten airbrush. Máte někdo zkušenosti ? Nebo kontakt na nějakýho fachmana co to dělá? Nejlíp Brno a okolí.F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jak seš spokojenej s touto helmou? Já mám podobnou od Airohu a nic moc je hlučná a při vyšších rychlostech se otvírá plexi a fouká do ní odevšat.Jediná výhoda ,že se nemlží,ale v tom průvanu se není co divit.Taky uvažuju a přelakování ,mám černou mat a je hnusná.
bubak
to Sharki: v tomto případě srovnávat Arai a Airoh je trochu nesmysl....jedinné co mají společné je počáteční písmeno....
Airoh umí jen krosové přilby, Aviator a Stelt jsou špička, ostatní ale za moc nestojí...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Sharki napsal:
jak seš spokojenej s touto helmou? Já mám podobnou od Airohu a nic moc je hlučná a při vyšších rychlostech se otvírá plexi a fouká do ní odevšat.Jediná výhoda ,že se nemlží,ale v tom průvanu se není co divit.Taky uvažuju a přelakování ,mám černou mat a je hnusná.
Hlučná zas tak moc není, to spíš ta mitaska 09 dakar vzadu. Kšilt se nezvedá a nefouká do ní, teda pokud nezvednu plexi ale je těžší než bych si třeba přál. Taková BMW enduro mi přijde jak pírko .
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
já jsem s Uvex Enduro děsně spokojenej... lehounká, nehlučná... akorát u první UVEX Enduro byl pevnější kšilt teď mám druhou a tam je takový... víc pružný....