brtnik napsal:
Zdar, kdyz je moto bez ABS znamena to,ze nema integralni brzdy? Proste brzdim predkem jen predek,nebo predkem pribrzduje i zadek?
Nejak nevim,jestli je tohle spojeny v jednu funkci. Diky
hod to na central, drz brzdu a toc kolama 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja ABS mam.. ale kamarad chce GS,libej se mu integralni brzdy,zas se mu libi v inzerci nejaka bez ABS a ja nevim,jestli to pak ten integral taky nema....myslim,ze to mit asi nebude,ze abs a ten rozdelovac na obe kola bude jeden bazmek. Ale kdo vi...?
Tak to myslim že zrovna ne protože rozdělení brzdné síly mezi koly se počítá dynamicky tudíž musí být spojeno s otáčky kol a motorka bez abs snímač na předním kole nemá tudíž nemá jak spočítat rozdělení brzdného výkonu. To je podle mě logický ale jestli se pletu tak budu rád vyveden z omylu. Dvanáctce zatím tolik nerozumím mám jí sotva dva měsíce
Upravil toli dne 29.09.2011 21:23
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ja mam adventuru bey abs a brydi to samostatne a nevadi mi to ved tam mas televel a je to ok ja som to neriesil ci kupit alebo nekupit abs a som spokojny
brtnik napsal:
Zdar, kdyz je moto bez ABS znamena to,ze nema integralni brzdy? Proste brzdim predkem jen predek,nebo predkem pribrzduje i zadek?
Nejak nevim,jestli je tohle spojeny v jednu funkci. Diky
hod to na central, drz brzdu a toc kolama
Ne ne tak nic nepoznáš na dual musí vrčet motor a točit se kola.. a pokud nemáš vepředu snímač nic to nepozná jak to napsal TOLI.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
zirafak napsal:
ja teda nevim, ale mel jsem prvni rok varana bez abs a dual to melo.
Však jo ale jakým zpusobem to bylo udělaný.. Pokud jsi začal brzdit předkem tak se levej přední brzdič co je přidělanej na takové pohyblivé konstrukci hnul zatlačil na pístek a ten začal brzdit zadek
... servis a diagnostika BMW Motorrad
zirafak - ano, u Varadera byl dual i na verzi bez ABS. GS toto nemá - prostě není vybaveno ABS = nejsou duální brzdy.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tím nemůžete říct,že moto bez abs je špatný.Zase když není abs nemá se co pos....A jak říká kamarád,když neumíš brzdit abs ti nepomůže,ale holt technika jde dopředu zpátky ni krok,kolik z Vás má v autě okýnka na kliku?hm moc ne co,ale časem motůrek čidlo atd jde do pr....,a řekne si zlatá klička.tak že všichni preferujeme abs i když je využívaný minimálně.
"Žij svůj sen"
Fajn, takze to by jsme meli, diky A jak je to s tou vahou, v cem je tech 20kg u ADV navic? Nadrz a padaky snad mit tolik nemuzou nebo drateny kola jsou tezsi nez lity a zbytek nadrz,padaky,pancerovy hadicky Se mi ten rozdil zda dost,i kdyz ty kola by mohly udelat taky hodne ze