Uvažuju o změně barvy, našel jsem tu zmínky o možnosti polepení foliema, ale žádný kontakt na někoho, kdo to dělá (možná jsem jen slepej). Nemáte někdo tip na nějakého šikulu? A co potom se změnou barvy v TP a OTP? Nechat přepsat nebo na to hodit bobek?
Tak barvu bych si rozhodně nechal změnit i v papírech,jinak neprojedeš přes hranice mimo EU a vůbec by s tím mohly být problémy.Kontakt na fólie jsem dostal od Čaby na p.Jarda Mátl 724 203 096 ,ale sám jsem se k tomu ještě nedostal,takže navím,jak to dělá a jestli i jinak,než tu imitaci karbonu.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jirina1 napsal:
Uvažuju o změně barvy, našel jsem tu zmínky o možnosti polepení foliema, ale žádný kontakt na někoho, kdo to dělá (možná jsem jen slepej). Nemáte někdo tip na nějakého šikulu? A co potom se změnou barvy v TP a OTP? Nechat přepsat nebo na to hodit bobek?
Známej to dělá.Dělá celopolepy aut atd.Ivan Hubáček,WWW.reklamy.biz , Sadská.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Ahojte, nasel jsem toto vlakno pac taky o necem premyslim aznebudu vedet coby. Jen mne zajima jak nutne je treba brat ohled na tp.
v papirech mam cerna - metal a zvazuju nad tim polepit to cerna mat. Myslite ze by to proslo. Pripadne cca kolik stoji zmena v tp barvy? Diky