Vjetrnik napsal:
Na stavbě se říkalo: kde je slovák, tam je zrada....
pocuvaj ti cech keby nebolo slovakov tak si ani maltu na tej tvojej stavbe nenamiesas ti vul. A vas slova ****e a nenavazaj sa do SLOVAKOV to robia iba magory s dutov hlavov. Hlavna vec ked bude daky zraz tak sa na nas slovakov budes usmievat ako **** a budes najvedci kamarat. Seres si do huby.
lochman napsal:
lakiluk napsal:
Vjetrnik napsal:
Na stavbě se říkalo: kde je slovák, tam je zrada....
pocuvaj ti cech keby nebolo slovakov tak si ani maltu na tej tvojej stavbe nenamiesas ti vul. A vas slova ****e a nenavazaj sa do SLOVAKOV to robia iba magory s dutov hlavov. Hlavna vec ked bude daky zraz tak sa na nas slovakov budes usmievat ako **** a budes najvedci kamarat. Seres si do huby.
Ach jo, úroveň zdejších hádek jde pomalu pěkně dolů. Jelen je sice divnej pavouk, ale NIKDY se nesnížil ke sprostému nadávaní. To se kua nemůžete poslat do řiti alespoň nějak inteligentně?
"Seres si do huby" fakt už NO COMMENT !!!!
Sorry parino za off topic, alespoň ti šoupnu inzerát nahoru.
Tady si to můžete v klidu vyříkatF800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Bezva vlákno To chce nějaký pořádný flame, třeba zarýt do brňáků, pražáků, vidláků, čobolů, maďarů......ještě že jsem Žižkovák
Co třeba Horní Uhry versus SudetyLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jezek napsal:
a jak je to s moravákama co bydlej v Praze?? Já jen abych věděl..
No tak to jsou ty vidle nejvidlatější a na Moravě echtpražáci, to jsi nevěděl? Vlastně lidi bez domoviny, v Praze náplava, na Moravě pražák. Vyber si.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tohle vlákno sem neměl vůbec najít.. ad. malta - u nás už teď makaj několik let výhradně jen ukrajinci právě po zkušenostech s našimi slovenskými bratry. Najedou se nic neztrácí, všichni maji řádně odpíchnuto, nejsou nikde poházený vajgly a na kafíčku v pracovní době jsem je taky ještě neviděl. Práce hotová za kratší dobu atd atd atd..
Abych nekřivdil zbyly nám jenom 2 slovenský fachmani, který jsou fakt féroví chlapíci v letech a uměj!!
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
tohle vlákno sem neměl vůbec najít.. ad. malta - u nás už teď makaj několik let výhradně jen ukrajinci právě po zkušenostech s našimi slovenskými bratry. Najedou se nic neztrácí, všichni maji řádně odpíchnuto, nejsou nikde poházený vajgly a na kafíčku v pracovní době jsem je taky ještě neviděl. Práce hotová za kratší dobu atd atd atd..
Abych nekřivdil zbyly nám jenom 2 slovenský fachmani, který jsou fakt féroví chlapíci v letech a uměj!!
Já ze své elektrikářské praxe zase vím, že když lidi móóóóc šetřej na ceně instalace, tak jim to dělá nějaký slovako nebo ukrajinostav a já jim to potom za stejný peníze předělávám. Takže ušetřili, platěj dvakrát A není to jenom o lidech , ale i o firmách. Jedna nejmenovaná montážní firma na kuchyňské linky měla co by elektrikáře Slováka, který se mě přiznal, že studoval slaboproud, živnost má Slovenskou a kdyby byl průser, prostě se ztratí. A pak mají lidé lampu nad dřezem bez chrániče a nebo malého napětí, svorky a dvojlinku za linkou.........a to vše za 600 na hodinu Inu, kdo chce kam..... Ale to nevylučuje, že jsem se nesetkal s českým zedníkem, kterému bych tu maltu akorát nasypal do bot, aby schytal víc ran, až by ode mě prchal.... Je to o lidech, ne o národnostech, ale je pravda, že v některých národech jsou některé vlastnosti prostě více v popředí. Co si třeba vybavíte, když se řekne cikán?Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
mirekcinan napsal:
Co umej? Cesky??
to se po nich nevyžaduje:-) , jsou to vážně makáči. Soustruh a frézy.. Mě dělaji čas od času i zádlaby do puškových pažeb a vždycky precizně napoprvé. Neexistuje aby odmítli někomu pomoct.. fakt dobrý kluci, oba kolem 65.. mladý slováci se u nás nikdy neohřáli. Buď kradli nebo nemakali.. nebo nemakali a přitom kradli. Na co sáhli se muselo předělat a stálo to pak dvojnásobek.
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
vždycky se mi vybaví ten, co ho chytli v tátovym autě, a tvrdil, že auto neukradl, ale že ho našel se šroubovákem v zapalování na lesní cestě (asi šel na houby) a chtěl se jen prý projet a pak vrátit.. A ujížděl před policajtama jen proto, že se bál že prý nebyl připoutaný.. Smutné je, že pak dostal od soudkyně v Český Lípě podmínku, přesto, že už byl odsouzen na 4 roky za obdobnou trestnou činnost a měl nastoupit do vězení. Soudkyně tento rozsudek nakonec zrušila a udělila mu nový - za všechno a odešel s podmínkou od soudu..
takže tak.. a pak se mi hned vybaví připos*ranej postup tohoto státu, aby proti nim postupoval opatrně, aby na nich náhodou nebylo pácháno bezpráví..
ale znám jednoho slušnýho.. bohužel jen jednoho..
Upravil jezek dne 04.10.2011 11:11
...tohle mi přišlo dnes ráno dvakrát mejlem ...
Prosím berte to s nadhledem i když je to k
Ci*an obecný/ Romus Vulgaris /
Loví kořist hlavně bezbrannou, útočí na ní v tlupách. Používá i primitivní sečné nástroje.
Noční živočich, vzdálený příbuzný šimpanze.Má hnědé zabarvení,samička mívá občas svěltou srst v oblasti ochlupení hlavy.Bojí se vody. Je charakteristický specifickým pachem. Původní stepní druh se přizpůsobil životu ve městech.Vyskytuje se po celém území ČR.Stěhovavý, v nepravidelných vlnách táhne až za oceán.Samička rodí velice intenzivně. Mládata sají sociální dávky až do smrti. Přemnožený, škodlivý a zákonem chráněný.
Upravil erikus dne 04.10.2011 12:53
https://t.me/pump_upp
Erikus napsal:
Loví kořist hlavně bezbrannou, útočí na ní v tlupách. Používá i primitivní sečné nástroje.
Noční živočich, vzdálený příbuzný šimpanze.Má hnědé zabarvení,samička mívá občas svěltou srst v oblasti ochlupení hlavy.Bojí se vody. Je charakteristický specifickým pachem. Původní stepní druh se přizpůsobil životu ve městech.Vyskytuje se po celém území ČR.Stěhovavý, v nepravidelných vlnách táhne až za oceán.Samička rodí velice intenzivně. Mládata sají sociální dávky až do smrti. Přemnožený, škodlivý a zákonem chráněný.
[quote]vlk napsal:
swat: velka pochvala za Tvoje riesenie: zalozenie noveho vlakna
: pocas plnenia tohto vlakna si budeme moct utvorit obraz o tom ktorom clenovi, co moze byt prinosom -To je trefa do černého"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
No taky jsem tuhle mášu chtěl, ale dotyčný ji na 100% kupoval , tak mě Pari slušně odmítl.
Teď koukám že už je u nového majitele. Dlouho to netrvalo asi byla fakt hezká nejen podle fotek.
Upravil sved63 dne 06.10.2011 14:35
Erikus napsal:
. .
čeče, ti tam na túú hubu nevymachanu posleme ze severu par živočichu s mačetami, aby ti ukazali, zač je toho ci*an
Erikus napsal:
. .
čeče, ti tam na túú hubu nevymachanu posleme ze severu par živočichu s mačetami, aby ti ukazali, zač je toho ci*an
Ano, už se těšíme
máme pro ně připravené sportovní hry:
1. 100 metrů s hladovým dobrmánkem a vzteklou výmaračkou na sprint
2. Triatlon za podpory k98 a brokovnice
3. a pro vítěze sepuku katanou co již 12-tý rok jen leštím a brousím
...jinak upřímnou soustrast. Sleduji situaci na nezávislých servech a jsem celkem v obraze.
E
https://t.me/pump_upp