nevíte jak se nechá smazat servisní interval, který svítí na displeji aniž by se muselo zbytěčně do servisu? Nějaký ten fígl jako je u aut.
Díky
podle mne jen pripojenim na diagnostiku...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Díky za info, už jsem se stavoval v servisu a bylo mně řečeno, že pokud si u nich nenechám vyměnit olej atd. při servisní prohlídce na 10.000 km tak mají zákaz od vedení mazat přes diagnostiku svítící kontrolku na displeji. Takže moje chyba, že jsem asi trochu zručnej a výměnu oleje jsem si provedl sám.
sinta77 napsal:
Díky za info, už jsem se stavoval v servisu a bylo mně řečeno, že pokud si u nich nenechám vyměnit olej atd. při servisní prohlídce na 10.000 km tak mají zákaz od vedení mazat přes diagnostiku svítící kontrolku na displeji. Takže moje chyba, že jsem asi trochu zručnej a výměnu oleje jsem si provedl sám.
Zlabek Ti to smazne.. imho bez problemu.
---
jo Ty jses z Ceske Skalice..
no.. nemusi to byt myslim origo diagnostika..
Upravil hicks dne 05.10.2011 12:18
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sinta77 napsal:
Máš to sice trochu z ruky, ale kdyby jsi měl někdy cestu na Brno, tak se klidně zastav a já ti ten sevis přenastavím...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jezku a kolik pak to u Vas stoji? Sice to zatim nepotrebuju,ale ta doba prijde. Jo a da se tam nastavit upozorneni treba az za 40 tis. nebo je to jde jen na kazdych 10? Diky
já nikdy nemám srdce si říct o peníze tak to nechám na tobě.. Buď dáš něco na pivo, nebo poděkuješ.. Nebo moje draha polovička pije růžové Zweigeltrebe.. jde nastavit co si řekneš.. Normálně si za diagnostiku nějakou kačku řikáme ale chystám akci na diagnostiku zdarma. Jen musím vymyslet nějakej den.. Byl by zájem??
Upravil jezek dne 05.10.2011 18:31
Byl. Hele ideál je na nějakém srazíku, já to měl v plánu na jarním Šumavském, ale podcenil jsem přípravu. Nevzal jsem noťas a na jiném jsem to nerozjel.
brtníku dej bacha na odpojení baterky, třeba v zimě. Zresetuješ a máš reálný čas motocyklu někde kolem 2099, takže se servis zase rosvítí. To jen tak.
Jezku diky, az to bude aktualni tak se ozvu, zadarmo to samozrejme nechci
Waltr,to jako po kazdym odpojeni baterie,nebo kdyz je to bez baterie delsi cas ? To teda neni moc dobry...jsem prave planoval to dat treba na 40tis. nebo i 100 dopredu a mit klid.
Uplne vypnout to jde nebo ne?
Ne. Je to taková klasická páka na zákazníky. Nějakou dobu ti to vydrží, ale po dleší pauze to zresetuje. Nevytahuj baterku, nebo se domluv z někým z okolí. Já to tady mažu, víceméně zadara, když ten člověk pak přijede na servis, jinak bych si třeba z principu stovku vzal. Ztálo to docela balík.
Myslím že pokud ti to extra nevadí, nechej to až pojedeš kolem Ježka.