chtěl bych požádat někoho z Vás, kdo vlastní originální variokufry na malé GS, zda by mi nezměřil jejich vnitřní rozměry (délka x šířka x hloubka složená/rozložená). Případně, pokud by na mě měl někdo čas a mohl bych si je osobně prohlédnout - nejlépe na trase Praha - Mladá Boleslav - Jablonec nad Nisou - Liberec.
Přemýšlím, že po nich začnu toužit
Mimo téma nevíte někdo kde sehnat do těchto kufrů tašky?
Omlouvám se že ti lezu se svým dotazem do tématu, ale nechtělo se mi zakládat nové vlákno kvůli takové maličkosti.
složený kufr, vnitřní rozměry: výška 30,5 cm, šířka 42 cm, hloubka nejmenší 9 cm (nahoře), největší 16,5 cm (dole-zhruba do jedné třetiny výšky odspodu je to těch 16 a pak se obloukem zužuje - kufry jsou tvarované podle výfuků) + víko: hloubka asi 4 cm (když se kufr zavře tak si pár mm uber...)
u rozloženého kufru přidej k rozměrům na hloubku cca 6 cm
Doufám, že je to srozumitelné.
To Raubtier:
Nevadí, jen sem lez, můžeme z toho udělat centrální vlákno o těhle kufrech, když už jsem ho tak pojmenoval - nicméně, co se týká tašek, tak to Ti neporadím, nikde jsem na ně nenarazil...
To Woodman:
Rychlá a dobrá práce, bezva, díky
Přesto, bude-li na mě mít někdo na zmíněné trase čas, tak se rád na kufry podívám osobně, abych si je "ošahal".
to Raubtier:
v létě jsem Aldískovi nechal šít u čalouníka u nás ve vsi tašku podle originálu a řekl si asi 500,- Corduru jsme mu dodali a od originálu byla k nerozeznání.Jinak mám pocit, že nová byla na netu něco kolem 1200,-
Kdyby jste ty kufry někdo chtěl,tak mám jedny k mání.Jeden teda není v echt kondici,ale funguje normálně a ani to není moc vidět.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak jsem se stal spokojeným majitelem těchto kufrů (díky Mr GS ),
pro všechny, kteří by si je chtěli pořídit taky, přidávám odkazy
na vlákna s radami na nastavení zámků: