Na následujícím obrázku je chladič z dvanáctky. Jestlipak někdo pozná co je na něm divnýho? Možná o tom víte ale mě to překvapilo. Nota bene když se tu občas vedou různé pře se zastánci oranžád.
tomasgs přiložený následující obrázek:
[194.79Kb]
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Už moje první R 1200 GS 04, měla chladič KTM..se nedá nic dělat chlapi.Já nežeru ani pomeranče, protože mají oranžovou barvu
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
o tom plexi som vedel, ale ked som videl tu foto chladica s dvoma logami, (vtipne) ma napadla scena z niektorej "winetouky" ako si winetu s olda setrhendem potvrdili bratsku fuziu
... tak newim zacina tu nejaka spolupraca alebo nedaj boze pohroma ?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Milan V napsal:
Už moje první R 1200 GS 04, měla chladič KTM..se nedá nic dělat chlapi.Já nežeru ani pomeranče, protože mají oranžovou barvu
To je dobrý , zrovna dneska jsem si všimnul, že modrá u mě maximálně převládá - šel jsem z parkoviště, modrý džíny, modrý tričko, v ruce modrá taška, modrý boty - a najednou se dozvím, že mám infekci zanešenou rovnou z fabriky...
Chtěl jsem si dát ještě jeden modrý portugal, ale asi si dám džus, abych si na tu infekci pomalu začal zvykat.
Konečně zjišťujete, proč se s těma vašima motorkama můžete vydat i na nezpevněnou cestu a až tam bude těch dílů podstatně víc, tak můžete i na pořádný dobrodružství okolo světa, ale to už se ta motorka stejně bude jmenovat KTMumím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Dolek napsal:
Konečně zjišťujete, proč se s těma vašima motorkama můžete vydat i na nezpevněnou cestu a až tam bude těch dílů podstatně víc, tak můžete i na pořádný dobrodružství okolo světa, ale to už se ta motorka stejně bude jmenovat KTM
No a až bude na těch vašich taky několik(hodně) dílů z BMW,tak budete moct i dál,jak za hnoják na dvoře
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dolek napsal:
Konečně zjišťujete, proč se s těma vašima motorkama můžete vydat i na nezpevněnou cestu a až tam bude těch dílů podstatně víc, tak můžete i na pořádný dobrodružství okolo světa, ale to už se ta motorka stejně bude jmenovat KTM
No a až bude na těch vašich taky několik(hodně) dílů z BMW,tak budete moct i dál,jak za hnoják na dvoře
Já mám na tom bazmeku v nádrži,jak je plovák,čerpadlo atd.znak Škoda.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Já mám na tom bazmeku v nádrži,jak je plovák,čerpadlo atd.znak Škoda.
Jo tááák, tak proto si to pokaždý ukazuje jak chce.... No teď už je to jasný
Nový firmware asi nepomůže....
Upravil buboGS dne 05.10.2011 22:11
BMW GS = stroj na radost
Emil kecá...co je kartáček na zuby neví....ani o tom nečetl....natož na vlastní kůži...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."