V jiném vlákně, které se týká pérování jsem nahodil problém se slabým cvakáním od přední vidle. http://www.bmwgs....owstart=42
Výcuc:
Jediná objektivní změna na podvozku za 20tis, kterou jsem zaznamenal je velmi slabé cvakání v předu, třeba když stojím na místě a brzdím předkem a vrtím motorkou. Zatím jsem nenašel kde ta malinká vůle je. Jinak podvozek asi OK. Ty tlumiče a péra ale vyzkouším tak jak píšeš hned jak budu fit.
.
.
morabo napsal:
A to cvakání by mohl bejt i krk řízení, to jsi zkoušel?!
jo jo krk řízení i přední čep teleleveru jsem ošahával a vůli jsem necítil. Budu to sledovat a zatím to nebudu řešit. To cvakání je minimální.
.
Tonda napsal:
Paja1 - omrkni brzdové kotouče jestli už nejsou volnější v uchycení (možná jen jeden z nich).Chytni silou za kotouč a zkus s ním zahýbat kolmo na osu kola. To co popisuješ - to cvakání, může být právě brzdový kotouč.
.
vevis napsal:
Tonda napsal:
Paja1 - omrkni brzdové kotouče j... to cvakání, může být právě brzdový kotouč.
Tak na kotoucich uz mam vuli poradnou a v terenu je to klepani poradne slyset.Nejdriv jsem nemohl prijit na to odkud to jde.
glock7 napsal:
vevis napsal:
Tak na kotoucich uz mam vuli poradnou .....
Skús si dať urobiť väčšie podložky, postačí nejaká desatinka a hrkanie prestane.
Dneska jsem to zkusil a taky u mě je to kotouč (50tis).
Levý je úplně OK.
Pravý se taky jevil OK a zataháním radiálně (kolmo na osu) jsem vůli ani necítil. Poprosil jsem kámoše, aby si sednul, zabrzdil a zavrtěl předkem. Prsty jsem dal na uchycení kotouče a jasně cítil vůli. Pak jsem chytil kotouč rukama proti sobě a tahal jako bych simuloval brzdný moment a lze s ním snadno cvakat.
Radiálně necvaká, ale ve směru otáčení ano.
Vůle je malá a řekl bych úplně v pohodě, mám po problému a nemusím to dál řešit. TONDO díky....Pája