Zdarec,
uvažuju o koupi DESIERTO I na R1100GS a potřebuju vědět jak dobře (nebo blbě) to funguje proti větru. Dá se na tom jezdit dlouhé štreky v cca 130 km rychlosti (dálniční přesuny) s MX přilbou???
Můžete mi popřípadě dát kontakt na někoho z vašich známých, kdo to má namontované?
Samozřejmě mě zajímají všechny další postřehy pro i proti.
Dík
LiborJ přiložený následující obrázek:
[53.56Kb]
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
funguje vcelku dobře, oproti originálu je užší..takže Ti bude foukat trochu víc na ramena. Ale jinak o.k. a 130 v pohodě:-)
plynu není nikdy dost.. servis motocyklů BMW
LiborJ napsal:
Zdarec,
...jak dobře (nebo blbě) to funguje proti větru. Dá se na tom jezdit dlouhé štreky v cca 130 km rychlosti (dálniční přesuny) s MX přilbou??? ...
Dík
V porovnání s původním plexi na 1100GS je to zhruba stejný ohledně hluku v MX přilbě. Je ale užší a tak je proudění vzduch trochu jiné.
Rozdíl mezi originálem a Desiertem je více patrný u 1150GSA, ale to je jiný případ.
Určitě bych se toho nebál. Když máš MX přilbu, tak s nějakým hlukem musíš počítat vždy. A při jízdě ve stoje už je to úplně jedno, ne? :-)
Mám na motorce Desierto I asi 3 měsíce a jsem s tím celým kompletem spokojenej. Jednak na tom fouká opravdu "líp" než s origo plexi na 1100. Zmizely velký turbulence kolem helmy a to zalomení funguje i jako skvělá mucholapka, 90% hmyzáků co by ti šly normálně na hledí se rozbije v tom zlomu Další důležitou výhodou je svítivost kulatých parabol, jednak je to asi konstrukcí, tvarem a tím, že je všechno nový, ale oproti 14 let starýmu originálu a ĺa Avia, fakt velkej rozdíl. S tím máš asi vlastní zkušenost při výměně za Wunderlich
Pozn: Používám helmu Shoei Hornet
Pozn2: Kdyby jsi uvažoval i dál o Desiertu a chtěl prodat světla Wu a Vario plexi, měl bych popř kupce.
Tak ja myslel,ze do ramen uz vic jak u orig.foukat nemuze.To jste mne prekvapili!
Jinak desierto 1,je podle mne vubec nejhezci desierto a z 1100gs to dela jednu z nejhezcich motorek!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
tak pri 1100GS je akykolvek vizualny upgrade predku smerom k lepsiemu
ja len podotykam ze tiez som zvazoval desierto (starsiu verziu) na 1150GSA ale odradili ma skusenosti ludi co to maju ze hrozne fuci s tym (a to teda v serii nie je 1150GSA ziadne terno)
vevis napsal:
Tak ja myslel,ze do ramen uz vic jak u orig.foukat nemuze.To jste mne prekvapili!
Jinak desierto 1,je podle mne vubec nejhezci desierto a z 1100gs to dela jednu z nejhezcich motorek!
Jsem stejného názoru Ale samozřejmě se mi líbí i originál
Ty cocky (svetla) Desierta 1 jsou stejny jako ty samostatne prodavane TT (bez xenonu)? Ptam se proto, ze je mam na sve jedenactce a ze by to nejak extra svitilo bych nerekl. Bohuzel nemohu posoudit jak to sviti s original aviovkou, bo jsem to uz tak koupil.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
Ty cocky (svetla) Desierta 1 jsou stejny jako ty samostatne prodavane TT (bez xenonu)? Ptam se proto, ze je mam na sve jedenactce a ze by to nejak extra svitilo bych nerekl. Bohuzel nemohu posoudit jak to sviti s original aviovkou, bo jsem to uz tak koupil.
Aviovka je bludička, proti TT dvou-reflektorovou (nemyslím ty dvě čočky, ty jsem neměl). Měl jsem ten původní se dvěma stejnými žárovkami. Svítil dobře s 55W žárovkama. Bohužel se vypálily paraboly, bo byly z plastu. Po vyhození jsem se dozvěděl, že tam mají být jen 35W žárovky, právě kvůli tomu teplu. Jak by to svítilo s nimi, toš to nevím.
Teď mám rok staré Wuderlichy, a to svítí perfektně. Mám tam ještě přídavné 2 Helly s H7 55W a světla jak ve dne.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
LiborJ napsal:
Zdarec,
uvažuju o koupi DESIERTO I na R1100GS a potřebuju vědět jak dobře (nebo blbě) to funguje proti větru. Dá se na tom jezdit dlouhé štreky v cca 130 km rychlosti (dálniční přesuny) s MX přilbou???
Můžete mi popřípadě dát kontakt na někoho z vašich známých, kdo to má namontované?
Samozřejmě mě zajímají všechny další postřehy pro i proti.
Dík
Taky se mi to moc líbí....ale poradí mi někdo kde se to dá koupit? U TT jsem to nenašel,ale možná jsem hledal blbě