Měl jsem to v ruce na výstavě a vypadalo to pěkně....a v tomto případě bych si připlatil za možnost mít oblečení na míru, mám od Hubíků pár kožených věcí a je to super
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Bundu bych si vybral raději Goreme. Mám její první level a jsem s ní spokojen.Nemám ještě ty větrací otvory. Outlast je neuvěřitelný matroš. Je fakt, že když je vedro, je vedro ve všem.
minulý týden jsem se stavoval v Brně na to juknout...bohužél mou velikost neměli tak jsem zhlídnul menší ale jinak materiálově sem i to líbí velice...taky je mám v heldáčku a jen čekám jak dopadne ta druhá varianta..když se mi nebude líbit jdu určitě k pejskům.-)
Jsem majitelem Gorema GT a proto ti dám jednu radu. Před koupí se podívej (tam kde je to možné) na švy membrány. Abys nebyl překvapen, až přestane fungovat impregnace.
Bunda vypadá skvěle
no jestli je PSI levnější varianta tak to teda potěš prde*l.. netušil sem, že za bundu a kalhoty dám víc než za hliníkový kufry včetně držáků a vnitřních bagů.. asi sem podcenil cenovou kalkulaci
P.S. Asi počkám na akci v Lídlu
Upravil mirekcinan dne 18.10.2011 16:13
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Bundu mám, je super 500km v dešti a sucho, pravda v horku i přes ty všechny větrací otvory nic moc. Bohužel jsem měl možnost vyzkoušet i oděruschopnost asi 20metrů jsem se klouzal po asfalftu a na bundě není vůbec nic
Kalhoty mi vůbec nesedly, tak jsem vzal Halvarsson a max spokojenost, akorát po pádu je budu muset nechat opravit
to Asimates: kalhoty nesedly? Tak není přeci problém nechat udělat na míru....vždyť to je hlavní plus Hubíků...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Psika mam pres 7 let a maximalni spokojenost. V pripade potreby obleceni upravi i opravi, personal je prijemnej. Jako jediny minus vidim cenu, ale obleceni jine znacky v obdobny kvalite stejne levneji nekoupis. Takze pokud ti strih vyhovuje a obleceni sedi tak jak ma neni co resit . Jinak jsem se letos take sklouzl, sice prodrel rukav ale obleceni me ochranilo tak jak melo. Takze za me PSI ok.
Mám objednanou tuto kombinaci a čekám než bude hotová maj termín do pátkuJednání supr na všem šlo dohodnout.Udělají mně na ramena i logo BMW a nechal jsem si to udělat v te žlutězelené reflexní variantě vzhledově 0 ale prakticky si myslim, že to bude parada.Pak podám informace.
Upravil PavelSv dne 18.10.2011 19:13
Taky jsem vlastníkem kompletu Taiga a kalhoty Kianni. Zatím jezdím v bundě, kalhoty jsou ještě na úpravě. Jak bude vše doma dam foto. Objednáno v Brně Bosonohách max. ochota. Jediné co mi vadilo, jsou zipy. Malé zdrhovadlo do rukavic. Tuto námitku jsem vznesl na prodejně,ale paní mě předběhla, že budou všem majítelům dodávat na zipy prodloužení zdrhovadla, že již o tomto problému vědí. Na bundě fungují výborně větrací otvory, jezdil jsem po Alpách cca před třemi týdny v rozmezí teplot 8-27st. a pod bundou jem klimatexové tričko+ limec okolo krku.
Jak se to chová v teple, řekněme právě okolo těch 27-30°? Jde mi funkci větracích otvorů, většinou je mi vedro...
Jasan, airvision to není, ale pokud se z toho vyndá ta vnitřní vložka (předpokládám že to jde?) je to aspoň trochu 'vzdušné' ? Zajedu to v sobotu okouknout do pražské prodejny, ale tohle tam nepoznám, leda že bych v tom běhal okolo regálů.
Vložka samo vyndat jde, ale vzhledem k tomu že nepromokavá membrána vydělat nejde, tak i přes větrací otvory vedro je. Rozdíl mezi tím když jsou otevřeny nebo zavřeny sice je, ale pařil jsem se i tak
Tak já jsem v novém oblečení PSI najel už přes 20000km. a spokojenost. bylo ušité na míru. V horku se musí vydělat vložka,a pootvírat všechny ventilační kapsy. jinak spokojenost....
Zajímavostí je, že ta nepromokavá membrána se dá podle přání (bez příplatku) všít místo do oblečení do vnitřní vyjímatelné vložky. Tj samotná bunda (kalhoty) tím získají na prodyšnosti, obsahují již pouze outlast. Nevýhoda toho je, že se oblek bez vložky stává promokavý, což konkrétně já stejně na dlouhých cestách řeším kvalitním nemokem. Výhoda v teple mi přijde daleko zajímavější.
Příjemná věc je i vlastní konfigurace barevnosti, našití znaků, či nějakých menších změn v konstrukci.
Taky sem koukal a vypadá to hodně dobře ,ale mám názor hodně podobný jak mirekcinan,ale vypadá to fakt dobře a pokud to bude i fungovat,tak to rozhodně nebudou vyhozený penize. Poohlížím se po novým vohozu a tohle je v mým hledáčku,jen musím ještě trochu přišetřit.
Tak nejspíš budu objednávat tak bych se rád zeptal jak je to s Taigou a těmi kalhoty v teplotách 25-30°C mám teď od Heldu bundu Oasis a kalhoty Dakar a takhle velké ventilační otvory nemá snad nikdo... a je fakt, že jsem jel z pláže v Itálii, přes Stelvio a všude mi bylo dobře a to jsem to jen reguloval otevíráním a zavíráním zipů. Mám strach abych nedal za PSIčko ranec za lepší materiály, zakázkové šití, ale ventilace, což je u mě jedna z priorit, nestála za nic... :/ Prý mají být teď v dohledné době další modely, ale pravděpodobně též zdražení celého sortimentu PSI během dvou týdnů. Tak bych rád věděl jak se to má?
Má např. bunda větrací otvory na rukávech na pažích jako např. Rallyečko? Jsou nějaké větrací otvory na přední straně stehen u kalhot Kianni ?
Upravil HonzaGS-SV dne 01.11.2012 08:18