Ty vole to je jak přihláška na dakar na půl roku dopředu
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
bubo napsal:
Já se jako tradičně nepřihlašuji ale zase jako tradičně přijedu
Ty si mě vzal normálně myšlenku.....Takhle dopředu to nemůžu nikdy říct,ale rád bych se přijel podívat,když na ještěd koukám z okna....Jestli teda na jaře našlápnu tu archu,když včera po třech týdnech nepremávala.....
Ještě,že na trucující auta a motorky mám éééter!
Ty toho dycky naslibuješ a skutek utek..(říkaly i holki)
Letošní krocan byl parádní, takže si dělám v kalendáři kolečko.
Kolecko si dej kolem baraku!Radsi se prihlas.Tusim,ze prihlasky bezej 1.den a 32%kapacity obsazeno!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ach jo, ještě mám zdravou přední tourancku. Ta přežije ještě jednu zadní a pak už snad nasadím i něco, abych si mohl urvat kus ostudy před kolektivem Emile, na Krocana nemusíš et s plasťáem, můžeš si tam vzít ten křoviňák, je lehčí a pojede ti to lépe
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
medik: klidně doraž i s Touranckama, obvykle probíhá i poklidná asfaltová sekce. Teď na podzim to výtečně s námi zvládala i začínající motorkářka v očekávání, tak to dáš taky :-)
BMW GS = stroj na radost
Zapsano...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bubo napsal:
medik: klidně doraž i s Touranckama, obvykle probíhá i poklidná asfaltová sekce. Teď na podzim to výtečně s námi zvládala i začínající motorkářka v očekávání, tak to dáš taky :-)
Mě se moc líbila ta letošní pískovna Ale na to si s hrochem s touranckou netroufám. Raději nebudu blokovat místo a když to vyjde, tak se "vecpu" na poslední chvíli. Koliduje to s trojema narozkama (12.5. je narozená moje žena, dcera a ségra mé ženy) a od jara budu muset makat na baráku a to tak, že fest.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
[quote]. Koliduje to s trojema narozkama (12.5. je narozená moje žena, dcera a ségra mé ženy) a od jara budu muset makat na baráku a to tak, že fest.
Já jsem taky 12.5 Vezmete mne do teamu pane Medik?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Medik napsal:
[quote]. Koliduje to s trojema narozkama (12.5. je narozená moje žena, dcera a ségra mé ženy) a od jara budu muset makat na baráku a to tak, že fest.
Já jsem taky 12.5 Vezmete mne do teamu pane Medik?
Klidně, alespoň přibude chlap. Kolečko a lopata se už nějaká najde