Chtěl bych zjistit,jestli používáte prostor pod nádrží na box s nářadím.Pokud ano,tak kolik box i s nářadím váží.Mám obavu,že když box nacpu nářadím a budu jezdit i třeba jen po našich silnicích,že se musí ty dvě zapuštěné matky z nádrže vytrhnout.Je,ale taky možné,že se pletu a že to mají v BMW nějak dobře vymyšlené.Předem děkuji za vaše názory.
MAKO napsal:
Můžeš blíž specifikovat box pod nádrží ?
Od roku 2008 se u Adventůr dělá ve spodní části nádrže prolis na box na nářadí.Box se prodává zvlášť.Já ho našel na ebay.de.Box se montuje vlevo pod nádrž,když stojíš před motorkou.Nevím jak to líp popsat.
Týý jo, to jsem nevědělA kam si to nářádí mám dát já?Vozím všechno co se vleze, aby taky ne..mám 06stku
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Kamarád ho má a kupoval ho přes e-bay. Vozí tam spíš jenom stahovací pásky a jiný "pomocný" materiál. Jakou to má nostnost netuším. Chci si tu schránku ale taky pořídit. Na klasické nářadí používám schránku od Twailcomu pod pravý zadní kufr. Ta má nosnost pořádnou.
A teď mě řekni,jak si na to pod tou nádrží přišel?
Mě neříkej,že meješ motorku tak poctivě jako já....
V mém okolí jsme jen dva co myjeme motorku tak důkladně.Je možné,že budeš třetí takový poctivý,ale moc tomu nevěřím.Prohlížel jsem jako téměř každý den díly na GS 1200 na ebay.de.Vidím krásný box na nářadí a na další fotce u toho odkazu,fotka spodku nádrže s prolisem.Tak jsem musel skočit dolu do garáže a prolis tam byl.Box stojí asi 50 Euro.Uvažuji,že si ho vyrobím,ale mám obavu,že tam nemůžu dát nic těžkého.
Upravil PavelDR dne 25.10.2011 23:29
Noooo, tak já tedy jen myju, ale narozdíl od vás precizně. Takže k nádrži teprve dojdu....a proto nevím o co jde. ale rád si ten odkaz prohlédnul....stejně jako všichni ostatní.Bystřa by ho potřeboval, pokud to půjde i s rozměry
Ale né taky budu vyrábět.
Upravil Waltr dne 26.10.2011 07:29
PavelDR napsal:
Chtěl bych zjistit,jestli používáte prostor pod nádrží na box s nářadím.Pokud ano,tak kolik box i s nářadím váží.Mám obavu,že když box nacpu nářadím a budu jezdit i třeba jen po našich silnicích,že se musí ty dvě zapuštěné matky z nádrže vytrhnout.Je,ale taky možné,že se pletu a že to mají v BMW nějak dobře vymyšlené.Předem děkuji za vaše názory.
V BMW to asi nijak vymyšlené nemají. Myslím, že žádnej OEM box není (pouze něco neorigo, co je v nabídce na e-bay) - na USA modelech je tuším v tom místě přidělanej filtr s aktivním uhlím, přes který jde odvětrání nádrže (myslím, že tam někde poblíž toho místa byl i volnej konektor, kterej je u USA verzí zapojenej do elektromagnetickýho ventilu toho filtru).
Samosebou se jim nevyplatí dělat nádrže pro USA trh a Evropskej trh zvlášť, takže proto je u těch Evropskejch verzí tenhle prolis.
Upravil Tonda dne 26.10.2011 11:27
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...