Jako technická zajímavost a možná budoucnost. Jinak zatím pro mě ne. S.át se s každou fotkou v pc, vyexportované fotky budou mít velikost cca 2Mpx... A pro mě to ztrácí kouzlo fotografování. Raději fotím a trávím u compu co nejméně času, než naopak. Ale kupce si to určo najde.
Stejne se s tou fotkou v kompu s.e.r.e.s a jeden klik na vic.... Fotak je primarne urcen pro masy a pro webove pouziti fotek. Jako takovy ucel splni. A jako druhy fotak k zrcadlovce.... proc ne. A treba v produktove fotografii pro webove pouziti by to vyuziti mit mohlo...
No, uz jsem objednal. Uvidime v lednu.
foťák ano....ale super ?????? není lepší to fotit mobilem ? o krabičku v kapse méně....., když už fotit, tak raději zůstanu dál u nošení zrcadlovky
všude dobře.....doma GSA
jezek napsal:
kromě toho, že jsem koukal na ty fotky co maj v recenzích a jak říká pepanek1150, mobil mi dělá fotky lepší..
ono se na ty fotky v galerii jenom nekouká. Když na ně klikneš mění se hloubka ostrosti..to nebude jenom foťák jako v mobilu.
Viz také:http://www.digine...trost.html
při kliknutí to sice měni hloubku ostrosti, ale jen ve dvou krocích (popředí/pozadí), což je docela slabota a pokud to bude fungovat takhle, tak pro krajinářskou fotografii je to nepoužitelný (ale přredpokládám, že soft co k tomu daj, bude schopen zostrit co ja chci) počkám si na zkušenosti majitelů. Tak petrs hod sem potom pls. uzivatelskou recenzi
No uvidm, az (jestli) to prijde. Zaim to vypada jako bublina product. Ale pokud to opravdu vydaji a dodrzi, co slibuji, bude to docela zajimave. Melo by jit i panovat na jiz porizene fotce. Min zaostrovaci vzdalenost je cca 2inch, objektiv ma f2 v celem rozsahu. A rozliseni je "pouze" fullHD. Soft je zatim jen pro Mac, ale udavaji, ze pracuji na Win.