na R 80 mi preblikava za studena mazanie,za tepla svieti,prestane asi pri 1300 otackach.mali ste niekto podobnu skusenost?
olej myslim tam je teraz nejaky castrol GTX 3,ci to moze byt aj tym,resp.ci moze byt cidlo K.O,alebo sa nevyhnem loziskam na kluke.
To je asi normalni.U byvale r 100 r.v.88 a nini u r 80G/S r.v.84 mi to dela taky.Ale motorky normalne dobijej.
Dela to taky jen pri nizkych otackach.Jak trochu pridam plyn,tak dobijeni zhasne.
U r 100 gs pd r.v.91 a r 65 gs r.v.91 to nedela.Nevim jestli je to nahoda,nebo jestli tam od nejakeho data byla nejaka inovace,ktera ten problem odstranila.
Upravil vevis dne 30.10.2011 09:50
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ved to,ze neviem ci je to bezne,alebo nie,ked budem mat uz vonku motor,tak by som uz tie kluk loziska spravil,aj ked sa mi do toho vobec nechce.,skusim este ten olej,a to cidlo.
Hele sorry,ja si to spatne precetl.Me blika kontrolka dobijeni!Kontrolka mazani mi neblika ani u jedny motorky.
Tlak oleje nevim,ale zkusim se zeptat.Zkus napsat PM vlastimilovi.Ten by to mohl vedet.
No, není to normální. Kontrolka signalizuje nízký tlak oleje. Pokud tam máš dost oleje, tak zkus vyndat čidlo tlaku oleje a vyčistit ho. Pak jedině nový čidlo a jestli to nepomůže, tak asi hapruje olejová pumpa. Tonda by Ti asi řekl více. Zdar pokusům. Přál bych Ti, aby to bylo zanešený čidlo.
No ono by to spíš chtělo změřit kolik to maže , ono muže bejt jen špatný čidlo. Vyndej ho a dojdi do nejbližších autodílu a kup si za 100 až 150Kč se stejným závitem a našroubuj ho tam a hned uvidíš
... servis a diagnostika BMW Motorrad
hoši,tak sa ospravedlnujem,zblbli ma trosku kontrolky,ta co preblikavala nebola mazanie-oil,ale dobijanie-generator.
Spadol mi kamen zo srdca))))
polit motor sa mi fakt nechcelo
Tak to je super.Protoze to problikavani znam,tak aniz bych to precetl poradne,tak jsem hned odpovidal na problikavani kontrolky dobijeni.A nakonec jsem ti odpovedel spravne,aniz bych to tusil.