Tyjo tak takhle kdyby mě v tom klepalo tak už je motor venku a na ponku to vypadá na nějaký ložisko bud hlavní nebo ojniční... U 800 nic nenormálního
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No upřímně - můj největší servisní výkon byl výměna zadních brzdových desek, takže co bys po mně chtěl.... asi to dám na zimu někomu prohlídnout... snad to nebude nic hroznýho. Dík za radu...
diaboluss napsal:
No upřímně - můj největší servisní výkon byl výměna zadních brzdových desek, takže co bys po mně chtěl.... asi to dám na zimu někomu prohlídnout... snad to nebude nic hroznýho. Dík za radu...
jestli je to cca sici stroj, tak to je normalni.
btw: ty nemenis olej a co 20k check vule ventilu?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
KOLIK TO MÁ NAJETO, JAK JE MOTO STARÁ, TŘEBA BY SE TO NECHALO ŘEŠIT KULANCÍ
jo to jsem zapomel napsat.. resit to bez najetejch kilometru je nesmysl.
17 cm
Najeto 28000. Servisuju to pravidelně každej rok. Naposled letos v květnu a to už mi servisák říkal, že tam něco slyší, ale dohodli jsme se, že na tom budu jezdit a kdyby se to zhoršovalo, tak mu to tam zavezu...no a vzpoměl jsem si na to až teď Já vím, jsem vůl...snad mě za to má motorka nezatratí...
servisak napsal:
Motorka asi ne ale motro už zradil.. Na 800 odcházejí ložiska na klice
tu informaci mas odkud princezno?
17 cm
servisak napsal:
Však to není tak dlouho co se to tu řešilo že se to někomu podělalo při nějaký daleký cestě..
ja myslel, ze mas nejaky svoje zdroje?
Ta info mne zajima.
Dufina ani Simu asi nemusime brat vazne, ze...
17 cm
Nee nemám jen co jsem tady zaslechl a přečetl. A asi nemužem a myslím si že dokud ten motor nebude venku a rozebran mužem se tu jen a jen dohadovat. Jako ten zvuk je ale šilenej ja bych nato už nevlez a naložil tak max. na vlek.
servisak napsal:
Nee nemám jen co jsem tady zaslechl a přečetl. A asi nemužem a myslím si že dokud ten motor nebude venku a rozebran mužem se tu jen a jen dohadovat. Jako ten zvuk je ale šilenej ja bych nato už nevlez a naložil tak max. na vlek.
hele vis jak to vypada, kdyz tady na foru vypustis neoverenou informaci tohohle druhu...
takze na loziska rovnou zapomeneme... v zivote jsem o tom neslysel. Ani na Advrideru, nikde.
Co je k pruzkumu jsou rozvody. Ty budu menit asi ted v zime...
17 cm
diaboluss napsal:
A ty už jsi tohle někdy řešil? Myslím výměnu ložiska... jak moc to je složitýúdrahý???
NEPANIKAR.
Nejlepsi bude, kdyz to nechas nekomu poslechnout... a pripadne porovnat.
Moje motorka vydava taky ruzny zvuky.. jeden cas lehoulince zvonila nad 4500 otacek.
17 cm
hicks napsal:
[quote]servisak napsal:
hele vis jak to vypada, kdyz tady na foru vypustis neoverenou informaci tohohle druhu...
Nevím ale asi to majitelum 800 nepřidá na klidném spaní. A co je natom nenormálního viš co jsem dělal motoru co byl chycenej na klice a byl v něm olej.. prostě unava materialu je sviňa
servisak napsal:
Nevím ale asi to majitelum 800 nepřidá na klidném spaní. A co je natom nenormálního viš co jsem dělal motoru co byl chycenej na klice a byl v něm olej.. prostě unava materialu je sviňa
no tys ale psal neco trochu jinyho.. ze u osmistovky tohle neni nic nenormalniho.
chapu, ze se to stane.. ale (alespon mne) zajimaji prave ta SLABA mista.
Zatim poradne nevime, co na 800 odchazi v motoru.
co psali na ADVRIDERU, tak hlidat ten rozvodovej retez + napinak.
17 cm
Kubo až se to rozdělá a podělí se s náma co to bylo, ted se tu budem jen a jen dohadovat a handrkovat a on to nakonec bude mlátit spojkovej koš na hřídeli...