Zdarec, mám od něho motorku a mohu jen doporučit, je pravda, že je to už dva roky, co jsem koupil, ale je velice solidní a vše se serviskou a komplet doklady ze všech servisů. Snad se nic nezměnilo v jeho přístupu k obchodu. Tenkrát jsem hned domluvil koupi pro kamaráda a také spokojen. Je pravda, že vozí z Anglie, ale na to kašli, osobně jsem přímo alergickej na názory ohledně anglických/nasolených motorek. Kdejakej chytrák ji má z D, nebo I v mnohem horším stavu, než to co vozí Parys a Čihalík. Za mě doporučuji tohoto prodejce.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
tak jsem jednal s panem Číhalíkem a musím říct, že přístup k zákazníkovi má na jedničku. Všechno nafotil, trpělivě odpovídal na všechny dotazy a ani náznak dneska tak obvyklého jednání, do telefonu popsat motku ve stavu nové, a pak když člověk přijede přes půl republiky, pokrčit rameny se slovy "nelíbí? Tak nechte ležet". Motorku jsem sice nekoupil, protože na detailních fotkách nebyla, to co jsem si představoval, ale tenhle prodejce na mě udělal ten nejlepší dojem.
Číhalík je dobrej. Mám od něj 800 GS a ještě rok po prodeji, když se vyskytl menší problém, ihned se k tomu hlásil a zařídil promptně nápravu. Vše v rámci "záruky" pochopiteně zdarma. Když jsem si vymyslel snížení zadního péra o pár cenťáků tak jsem šel na něj a zase nebyl problém. Jeho doporučuji.
fík
motorky mas pekny, lidi jsou taky spokojeny neslysel jsme vylozene kritiku jen ze neupozornuje na to predni svetlo z anglie (taky mi to nerekl), ochotnej je asi taky ALE jak kdy !! kdyz jsem v unoru zacal shanet motorku tak po me najednou chtel 5000 nevratne zalohy na vydaje spojeny s hledanim ze se to pak odecte od motorky, uplne jina praxe jak ma na netu a jak mi rikal ,asi to bylo tim unorem, a tak jsem se obratil na jineho prodejce a behem mesice byla masina bez zaloh a neceho takovyho
nerikam ze neni ochodnej a dobrej to jen ma zkusenost
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček