Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy

Aditiva a jiné sračk*
zetor
Přidané 31.10.2011 15:10

Registrace: 09.11.10
Používáte u GS nějaká aditiva či čističe do benzínu...?? Např. http://www.olejsh...iva-250ml/

Díky za vaše postřehy....Wink
Upravil zetor dne 01.11.2011 12:33

servisak
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 31.10.2011 15:14

Registrace: 02.01.09
Ne.. Ale do nafty joo leju do VW T5 2.5 Tdi 96kW nějakou pekelnou vodu od Wurtha a podle nájezdu najedu o cca 100 km víc na nádrž. Podotknu že tankuju jen u 2 pump a jezdím poměrně stejně takže to není lehkou nohou....
Upravil servisak dne 31.10.2011 15:14
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

lako
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 31.10.2011 15:20

Registrace: 23.02.10
spíš místo aditív nakládám kvalitní benzín, ikdyž u těch našich zlodějů nikdy nevíš.. Shock
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

zetor
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 31.10.2011 15:23

No právě přemýšlím,že bych začal teď na takový ty chladnější vyjížďky přicmrndávat do benzínu třeba ten CAS TBE...

Tak jsem se chtěl právě optat,jestli někdo něco používáte...Třeba to TBE,nebo všelijaký čističe vstřiků atd...atd...Wink

Když jsem měl B6 TDI tak jsem lil TDA a nic moc jsem nezpozoroval....ale nafta mi nezamrzla....Grin
Upravil zetor dne 31.10.2011 15:24

lako
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 31.10.2011 15:30

Registrace: 23.02.10
100 oktanovej benzít neobsahuje ty sračk* díky kterým to pak rezne a pod. navíc je do chladna lepší, říkaly to ve škole Grin
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

Waltr
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 31.10.2011 15:50

Registrace: 27.06.08
servisak napsal:
Ne.. Ale do nafty joo leju do VW T5 2.5 Tdi 96kW nějakou pekelnou vodu od Wurtha a podle nájezdu najedu o cca 100 km víc na nádrž. Podotknu že tankuju jen u 2 pump a jezdím poměrně stejně takže to není lehkou nohou....

Jak tam toho naliješ 6L tak to sedí Grin
Nic nepoužívám, v zimě nejezdím.

Medik
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 31.10.2011 16:11

Registrace: 04.05.08
zetor napsal:
No právě přemýšlím,že bych začal teď na takový ty chladnější vyjížďky přicmrndávat do benzínu třeba ten CAS TBE...

Tak jsem se chtěl právě optat,jestli někdo něco používáte...Třeba to TBE,nebo všelijaký čističe vstřiků atd...atd...Wink

Když jsem měl B6 TDI tak jsem lil TDA a nic moc jsem nezpozoroval....ale nafta mi nezamrzla....Grin

Hele a není lepší mít motor, co schroupne i močovinu po opici? Na takové to zimní blbnutí je ideální dvoutakt s karburací. Sežere všechno i bez aditiv. No a třeba filcka s MPI taky ještě sežere lecos. Kdysi jsem nějakej ten zázrak testoval, ale jsou to vyhozené peníze. Do francouzského diesela musím na zimu lejt aditivum a nebo brát arktickou naftu, ale je to stejně k prdu, nafta sice nezamrzne, ale francouz pod -15 prostě nechytá. Leda ho polejt a zapálitGrin No a 1100GS taky sežere lecos i bez aditiv. Jediné co jsem pozoroval bylo malé snížení výkonu. Nevím jak to Němci dělaj, ale taky to jede na lecos a to to má lambdu. Nevím na co, ale je tamWink
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
zetor
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 01.11.2011 09:36

Tak jsem si koupil ten CAS TBE...v pátek mě čeká celkem slušná štreka,takže uvidíme jestli bude nějakej poznatek....Wink

spea - ToM
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 01.11.2011 12:23

Registrace: 09.06.09
Pokud je kdo ochoten verit ruznym odbornym testum, tak u nas snad jedine VIF. Jiz tretim rokem kupuji aditivum VIF do nafty a je pravdou, ze od te doby nemam problem se zamrznutim nafty. Parkuji auto venku a pri vetsich mrazech proste nafta se zamrzem problemy ma. VIF dela i aditivum do benzinu, ale ten jsem nikdy nezkoumal. Na foru Roverclubu se tohle resi pravidelne kazdou zimu a nejen tam je doporucovan VIF. Asi bych doma v odkazech nasel i nejake ty odborne testy, kde to VIF jednoznacne vyhrava. Da se i sehnat za velice pekny peniz na netu. Napr v Nachode na Benzine 299,- /0.5 l a v eshopech 158,-. Nemyslim se ze tankuju nejakou shitovou naftu. Zpravidla jen na Orlence a nekdy, hlavne v zime, Vervu.
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
zetor
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 01.11.2011 12:32

Díky,ale zajímá mě jestli něco lejete do motorek ...Grin

Asi jsem to zapoměl v prvním příspěvku napsat....hmm!
Upravil zetor dne 01.11.2011 12:35

vevis
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 01.11.2011 12:47

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Proti zamrzani staci do nafty benzin.Ten navic vaze i vodu.Na nadrz 80l nafty davam cca.2l benzinu.A ten benzin funguje fakt rychle.Jednou to zacalo cukat,ze jsem tak tak dojel k benzince.Po pridani benzinu to bezelo normalne za par sekund.
A kdyz jsem si pak chtel v autorizovanym servisu koupit nejaky aditiva proti zamrzani,tak mi rekli,ze nejlepsi je pridavat benzin,pripadne petrolej.helpless
To Zetor:to motorky nic neleju a lejt nebudu.To je tak stara koncepce motoru,ze se u nej urcite s aditivama nepocitalo.Grin
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Medik
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 01.11.2011 13:32

Registrace: 04.05.08
vevis napsal:
Proti zamrzani staci do nafty benzin.Ten navic vaze i vodu.Na nadrz 80l nafty davam cca.2l benzinu.A ten benzin funguje fakt rychle.Jednou to zacalo cukat,ze jsem tak tak dojel k benzince.Po pridani benzinu to bezelo normalne za par sekund.
A kdyz jsem si pak chtel v autorizovanym servisu koupit nejaky aditiva proti zamrzani,tak mi rekli,ze nejlepsi je pridavat benzin,pripadne petrolej.helpless
To Zetor:to motorky nic neleju a lejt nebudu.To je tak stara koncepce motoru,ze se u nej urcite s aditivama nepocitalo.Grin

Pravdu díš. Bobeš už přechroustal lecos, benzín v Srbsku, Chorvatsu........neřeším kde tankuju, stačí , když to hoříGrin Hitler s tím dojel skoro k moskvě a to tam lili kde co.thumbs upZa mě - nic tam cpát nebudu kromě kvalitního oleje a potom něčeho, na co to pojedeWink
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
JardaFGS
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 02.11.2011 09:56

Registrace: 16.10.09
Medik napsal:
vevis napsal:

Pravdu díš. Bobeš už přechroustal lecos, benzín v Srbsku, Chorvatsu........neřeším kde tankuju, stačí , když to hoříGrin Hitler s tím dojel skoro k moskvě a to tam lili kde co.thumbs upZa mě - nic tam cpát nebudu kromě kvalitního oleje a potom něčeho, na co to pojedeWink

Abych pravdu řek, zdálo se mi, že na benzín třeba v rumunsku a hlavně v Srbsku jela 650 o hodně líp, míň cukání v nižších otáčkách atd.
Srbskej benzín byl pro mně zatím jeden z nejlepších, nejspíš do toho nemusej přidávat žádny bio nesmysly Shock
jardajerman@seznam.cz

xljanek
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 02.11.2011 10:37

Registrace: 14.10.10
Ja na zimu Stp a to jenom k vuli vode.

TomR1
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 02.11.2011 20:57

Registrace: 08.09.09
Musím říct že do motorky nepoužívám,ale mám velice dobré zkušenosti do nafty z Castrol TDA.

Jinak jednoznačně pokud je to kvalitní výrobek tak to opravdu výborně funguje a třebas u auta (hlavně dieselu) vám to muže ušetřit spousty peněz a to i když už dojde k závadě.Jen se musí vědět jak to používat.

Tom

DAGR
Aditiva a jiné sračk*
Přidané 13.04.2013 12:33

Registrace: 14.09.11
Máte někdo nějaké nové poznatky k aditivů v motorce?
Protože mi motorka škube, tak jsem vyčistil škrtící klapku od karbonu a teď přemýšlím, že bych do benzínu nalil i čistič vstřiků a nějaké aditiva. Jenže mám strach aby to neudělalo víc škody než užitku zacpání trisek a nebo něco horšího?

https://www.gruber-moto.cz/
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 52
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,704
Nejnovější člen: Rejnok

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.30 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI