Komu se líbí vozy Subaru, tak se k tomu určitě rád vyjádří. Dle mého naprosto utekli od toho, co dělá jejich auta aktraktivníma. Strašnej Japan Style. Doufám, že concept zůstane jen conceptem...
Nejsem Subaru fan, takze se mi to libi Jinak oni maji malej prodej, tak asi hledaji novy cesty na trh....to uz tak dneska je, podivej se na Porsche v dieslu....
OK, ale na autech Subaru se mi líbí, že z toho dělají mašiny, spíš se vrtají v agregátech, podvozcích a obecně v technice. Přitom tomu dali jednoduchý a hezký design. A teď to takhle "vyšperkují"... Neřeknu, kdyby to na mělo na masce znak třeba Mazdy, to bych si říkal, jak je to krásnej sporťáček, ale ty hvězdy... Nějak mi to neladí a páč se teď nudím v práci a svačinu už jsem snědl a do konce přestávky ještě něco zbývá, tak jsem to sem hodil...
Ono obecně Subaru trochu ztrácí ksich.t - designem se z toho stává taková korejská konfekce a pokud se dá věřit statistikám spolehlivosti, tak už to taky není taková hitparáda jako třeba starý Forestery.
V 18 jsem se učil řídit v tátově Leonu (r.v. 1985, 1.8 turbo) - když jsme s tím v zimě tahali zapadlý Pajero, tak všem spadla huba...přijel si k závěji, zmáčknul čudlík a najednou si měl o 10cm větší světlou výšku
Teď mám Outbacka (MY2003, 2.5l fautomatu) a nemůžu bejt vysmátější - pokud budu měnit, tak leda za to samý ale s 3.0 H6 motorem
Upravil lukast dne 02.11.2011 09:28