Jelikož nám pomaličku končí sezona na ježdění a jelikož nechceme zůstat moc pozadu za ostravskými kolegy, rozhodli jsme se s Tomem vyhlásit další hospodskou akci v Liberci. Termín byl stanoven na středu 16.11.2011, jelikož je ve čtvrtek volno a můžem v pohodě vyspávat. Vhodnou hospodu teprve vybíráme, budem se snažit aby se tam dalo kloudně najíst a aby tam netočili žádný patoky - to si budu osobně kontrolovat. Přesný místo sem napíšu hned jak to budu vědět, ale nejspíš to bude někde v centru Liberce.
Mimolibereckejm opět rád nabídnu přespání, tak pro tři lidi tu mám matrace a spacáky, pokud vás bude víc budete si muset vzít spacák vlastní.
Budu rád když se přihlásíte co nejdřív, ať víme kolik míst (nebo jak velkou hospodu) zamluvit.
[b]Bude to zde: Plzeňka (Duli restaurant) Moskevská 13 / 4. Liberec, salonek dole v pivnici
Tak zatím účast přislíbili:
Stenly
Rosi3
Mati
Prouky
JardaQuest
Šlerin
Martina
Zetkař
Zbyňďa
Lucka (možná i Zuzka) a další holky by se mohli přidat... :-)
Korybut
tvl. co je to proboha Liberec?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to je nejaka nemoc?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ten se narodil ve Vratislavicích má tam panětní desku na jednom baráku.. trošku jsem se popletl
Upravil servisak dne 02.11.2011 19:52
... servis a diagnostika BMW Motorrad
TomElefant750 napsal:
Myslíš tyhle? - http://www.libere...domky.html.
Ty jsou podlíž centra, z hospody kde budem to nejspíš nebude dál než kilák.
Čau, Tom
jo, to je vono!, tak že bych si udělal 16. výlet? sněžit tam snad nebude.
Výborně Jardo, to je přesně to co chceme slyšet.
Stenly, jako bys to neznal, tady si hrajou na kultůůůru a pak budou lejt a mlaskat jak nezavřený.
Čau, Tom
Ty budeš jednou bit Hicksi
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TomElefant750 napsal:
Výborně Jardo, to je přesně to co chceme slyšet.
Stenly, jako bys to neznal, tady si hrajou na kultůůůru a pak budou lejt a mlaskat jak nezavřený.
Čau, Tom
To mě nedělej Pardále. Má mě v tomhle termínu dorazit vnouče s dcerunkou Leda bych jí nenápadně přesvědčil na jinej termín a přijel se podívat na ty vaše severský tlamy Uvidíme, ještě je pár dní čas, ale raději nic neslibuji, je na mě těch bab v rodině moc.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz