Mělo by to jít, ale bude to trochu větší zásah, než jen vyměnit sedlo. Rám by měl bejt stejnej, ale budeš muset jednak vyměnit ten zadní díl - nosič.
Tenhle:
za tenhle:
Plus ještě asi zámek sedla a celou tu "montážní sadu", schránku na nářadí, atd, atd. Bude toho dost a určitě se to nevyplatí kupovat, možná najít někoho s normalním GS a dohodnout výměnu. Nebo koupit normální GS a rovnou investovat do podvozku (kterej na tom u skoro 10 let starý motorky nebude beztak nic moc) a dát tam tlumiče z ADV. To jde v pohodě, jen pak nebudeš zase mít velkou nádrž, plexi, lepší altík... No, taky toho není málo. Možná je přece jenom to přestrojení sedla jednodušší... Na druhou stranu, i na ADV často vozí spolujezdce, takže taky záleží, na co je slečna zvyklá a kolik vydrží. Případně se dá ještě řešit TOHLE:
Upravil morabo dne 03.11.2011 04:10
Maiali nel Fango!
brtnik napsal:
Nejdriv at to pritelkyne vyzkousi. Moje si nikdy nestezovala. To mne po par dnes bolel zadek jako hrom a ona stale v pohode
Přesně tak, Vodnice si vzadu taky lebedí a jiný sedlo by nechtěla. Příští rok na dovolený prej budem jezdit denně ještě víc km, to mě upadne prdelJizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
moju ex aj moju sucasnu bolel zadok zo sedla pre spolujazdca na 1150GSA .. a popravde asi mali na to narok... to sedlo je robene iba z jedinym cielom.. komfort pre vodic.. spolujazdec je druhorady