Musíš si zopakovat legendární film "Šimon a Matouš".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Musíš si zopakovat legendární film "Šimon a Matouš".
Dobrmany nééééééé
Jinak jsem na toho Morgana (tříkolku) koukal už dříve a byla by to docela fajn zábava, je to takovej lepší velorex, akorát bez střechy a za 3/4 mega.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Když si vytuníš Velouše, tak jsem na polovičních penězích a s větším fun faktorem. Kdysi jsem jich pár měl a uvažoval jsem předělat přední nápravu právě na to co má Morgan a hlavně, motor za zády příjemně hřeje. U Morgana, kdybych s ním proletěl žigulíkem jako s veloušem bych přišel o motor, takhle jsem prorval plachtu a pár turniketů Ovšem nijak bych se tomu Morganu nebránil. Jenom ten zadek se mě nelíbí. Mám raději, když na kolo je vidět
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Morgany byly, jsou a budou vždycky exkluzivní auta, jejichž cena klesá minimálně a u starých aut zase stoupá, kamarád ho usilovně shání. Je to auto s částečně dřevěným šasi, karoserie a vlastně celé auto se vyklepává, šije atd. atd. ručně a z tohohle pohledu to darhé není. V Praze je i zastoupení. Tyhle tříkolky dělají už dávno a jednu skupinku jsme letos potkali v Alpách...
Tak tak, Morgan je legenda a ačkoliv je to taková jakoby slepá ulička - přeci jen čtyřkolky a dvoukolky ovládly svět - má pořád svoje příznivce po celou dobu výroby. Ale je fakt, že pro mne jsou hezčí ty s motory J.A.P. Zastoupení je krátce otevřeno v Praze ve Lhotě a má ho můj známej, kterej leta dováží z anglie starý stroje pro enthusiasty
kaca napsal:
Tak tak, Morgan je legenda a ačkoliv je to taková jakoby slepá ulička - přeci jen čtyřkolky a dvoukolky ovládly svět - má pořád svoje příznivce po celou dobu výroby. Ale je fakt, že pro mne jsou hezčí ty s motory J.A.P. Zastoupení je krátce otevřeno v Praze ve Lhotě a má ho můj známej, kterej leta dováží z anglie starý stroje pro enthusiasty
Tedy, v čem ty všem nejedeš a nebo nemáš kontakt Slabost pro tříkolky jsem projevil jako chlapec a jediná dostupná byl Velorex. Dneska bych si užil i Morgana, ale raději bych starší datum. Ovšem to jsou sny, ale nezoufám, třeba se mě jednou splní. Před pár lety jsem si netroufal na hrocha ani pomyslet a dneska.....Kačo a zkoušel jsi se do toho stroje nasoukat? Já měl velouše upravenýho, že jsem tam skoro ležel a ty Morgany taky neoplývají prostoremLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
Ivan napsal:
Morgany nejsou zdaleka jen tříkolky, právě naopak dělají hlavně auta. Třeba toto i jiné typy...
Já vím, ale tři kola mají prostě svoje kouzlo, zvláště dvě vpředu a jedno v zadu. Ty auta jsou taky úža, ale tříkolka je tříkolka.
kaca napsal:
Tedy, v čem ty všem nejedeš a nebo nemáš kontakt Slabost pro tříkolky jsem projevil jako chlapec a jediná dostupná byl Velorex. Dneska bych si užil i Morgana, ale raději bych starší datum. Ovšem to jsou sny, ale nezoufám, třeba se mě jednou splní. Před pár lety jsem si netroufal na hrocha ani pomyslet a dneska.....Kačo a zkoušel jsi se do toho stroje nasoukat? Já měl velouše upravenýho, že jsem tam skoro ležel a ty Morgany taky neoplývají prostorem
No v tomhle nejedu ani jsem nejel ale myslim si že by mě vychr z hor stáhnul leteckou kuklu z lebky Ale až tam pojedu, určitě to zkusim, to neodolám...