Omlouvám se za off topic, ale částečně to možná souvisí.
Jedná se o zobrazování anket. V poslední době (odhadem řekněme poslední 1 až 2 měsíce), se mi zobrazují průběžné výsledky (odpovědi) na právě probíhající (aktuální) anketní otázky. A to když NEJSEM PŘIHLÁŠEN !!
Má to tak být, je to záměrem nějaké úpravy?
Řeknu po pravdě, že mě osobně takovéto hlasování moc nebaví, protože i když nechci, jsem podvědomě ovlivňován tím, co jsem viděl.
A myslím si, že pak i výsledky těch anket trochu ztrácejí na objektivnosti.
Nebo jsem jediný, komu to vadí?
Nebo dokonce jsem sám, komu se to takto nešťastně zobrazuje?
Podotýkám, že se to stejně chová na PC v práci i doma, v obou případech prohlížečem je IE, verze 8, OS MS Windows XP, SP 3.
Přikládám vzhled ankety ještě když jsem nebyl přihlášen.
Stav dnes 4.11. v cca 9:20
EDIT: nešel vložit obrázek (cca 19 kB GIF, přitom v názvu žádná diakritika ani mezera), zkracuji tedy název souboru a zkouším to vložit podruhé...
Dovi přiložený následující obrázek:
[18.54Kb]
Upravil Dovi dne 04.11.2011 09:42
A ještě přikládám vzhled ankety dnes 4.11. v cca 9:22 po mém přihlášení.
Tento vzhled je již správně; dosud jsem nehlasoval, nevidím tedy výsledky dosavadního hlasování a mám možnost hlasovat...
Dovi přiložený následující obrázek:
díky, tím se ta "moje závada" s aktuálně probíhajícím anketním hlasováním vysvětluje.
Akorát si říkám, co k této změně chování vedlo - jestli je toto fakt lepší než jak to bylo leta předtím.
On totiž i člověk, který se přihlašuje (zdejší aktivní členové), když vleze na fórum, tak nemusí být automaticky přihlášený. A dokud se nepřihlásí, vidí průběžný výsledek hlasování.
Nejde sice o život, ale podle mne pak takovéto hlasování (před hlasováním vidím, jaký je stav) není až tak moc objektivní, jako tomu bylo dřív.
Přece jenom je tím, co viděl, člověk trochu ovlivněn, ať chce nebo nechce.
Ale možná to zase víc lidí přiměje k hlasování, kdo ví.
Neber to prosím jako nějakou výčitku nebo rýpání, a nemíním s tím dnešním řešením už dál polemizovat nebo dál lobovat za to dřívější. Jenom jsem chtěl říct, co jsem měl na srdci
Rozhodně to neberu jako výtku, spíše naopak. Já s několika lidmi jsme nový stav považoval za lepší. Uvidíme, jestli se k tomu ještě někdo další vyjádří.