Uz jsem tam hlasoval ze to bude bomba jinak muj salek kavy to je,nejsem vyznavac jen jednoho stylu a kdykoliv bych se opet rad svezl na superportu,nejlepe na okruhu(dokonce uvazuju jeste do garaze neco takoveho prikoupit)
No to jsme na tom stejne. Jenze ja o tom neuvazuju. Moozna nekdy nejakej postarsi kousek, ale prijde mi to zbytecny.
Vzdycky kdyz jsem mel 2 motorky, jedna proste jen stala v garazi a ztracela hodnotu, vzdycky bude jednicka jen jedna.
Na okruh se z casovych duvodu nedostanu nikdy.
Ale rad se podivam na vsechny motorky.
to Alda: jedna motorka je málo...vždy to je kompromis...lepší mít dvě či tři, každou na něco jiného....pro mne ideál je cestovní moto na dovolenou pro dva a potom něco ostrého na blbnutí o víkendech (enduro, motárd...)...no a pak třeba ještě do města skůtr...:-)
Ja mel driv jako hlavni motorku R1 a k tomu na blbnuti, enduro a kolem komina Yamahu TTR. Jenze vysledek byl ten, ze TTR stalo v garazi a jezdil jsem na R1. Porad. Tezko to skloubit dohromady.
Priznavam, ze by mi nevadilo mit ke GSu treba starsi pomerne levnou ZX9, ale obavam se, ze vedle GSa bude nevyuzita a jeste taky nevim, kdo mi ji koupi :-).
Ja mel driv jako hlavni motorku R1 a k tomu na blbnuti, enduro a kolem komina Yamahu TTR. Jenze vysledek byl ten, ze TTR stalo v garazi a jezdil jsem na R1. Porad. Tezko to skloubit dohromady.
Priznavam, ze by mi nevadilo mit ke GSu treba starsi pomerne levnou ZX9, ale obavam se, ze vedle GSa bude nevyuzita a jeste taky nevim, kdo mi ji koupi :-).
Nu coz, mam vlastne Jawu
...u mě to bylo tak,že jsem měl v garáži zánovní Tuono a pořád jsem si říkal,že k tomu chybí nějaký cestovnější svezení pro jízdu ve dvou.Vzal jsem vozejk a z Německa přivezl krásnýho Biga 800,sice stará motyka,ale voňavka.No a světe div se,Tuňák začínal postávat v garáži a já čím dál tím víc vejletoval na Bigu.Nakonec šli oba do světa a po ještě Stromu jsem skončil u BMW.Ale občas člověku ta druhá volba v garage chybí.I když vlastně tam teď mám k dispozici i tátovu TDM 900,tak co si stěžuju.
Pepe napsal:
Nové BMW S1000RR je pecka,hned bych to okusil…,ale černá barva je nepraktická hned to bude odření na nádrži od kombošky. sakra asi všechno zhaním
no ona ta černá barva je dána tím, že celá kapotáž je z karbonu
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pepe napsal:
Nové BMW S1000RR je pecka,hned bych to okusil…,ale černá barva je nepraktická hned to bude odření na nádrži od kombošky. sakra asi všechno zhaním
no ona ta černá barva je dána tím, že celá kapotáž je z karbonu
A sakra snad to nemá nadrž s karbonu….jsem zvedávej na cenu to bude ranec
No možná si měli vzít do týmu MAXE a mohli dělat v poli něco jiného než ostudu.
Neberte to tak vážně. (raději vše upřesnuji- zjištuji že lidé v zimě divně reagují)
RC8 má krásnej zvuk, dvě loni jezdily v Brně závody superstocků při WSBK..Ale výsledky žádná sláva. U dvouválců zatím nemá Ducati 1198R konkurenci.
Maris přiložený následující obrázek:
jj tam se tedka hodne pada. to ja to zahodil uz pri prvni prave pri najezdu na stadion
jinak s 1000 rr myslim udelala dobry vysledky. libi se mi a je to fajn strojecek. tu ktm jsem mel v brne zkouset, ale nejak zavazla domluva a nejel jsem ji. skoda. ale pokud neprodam, tak tam prozenu duka, muze to byt oproti gsxr prima zmena.
jeste k letosnimu SBK. ty KTMy mely fakt super zvuk. ale to je asi tak vsechno, bohuzel. rad bych, aby se chytnul dalsi dvouvalec. (ale aprilii vecko je mi taky sympaticky)