Zdravim všecky místní "automekániky", "gumaře i gumáky" a ostatní znalce oboru
Potřeboval bych zjistit kde najdu označení typu pneumatiky a to přímo na pneumatice. Jde o to, že mi chybí jedna zimní pneumatika (díky mojí blbosti, že jsem umístil minulou zimu auto do servisu plného "expertů"
Chtěl bych objednat jednu novou, ale u pana Červeného se mě zeptali jaký má označení. Mysleli generaci pneu. označení PA3, PA4, nebo snad PA5
rozměry a typ znám, je to Michelin Primacy Alpin 225/45/R17 jen se tátovi nedaří najít který z těch PéÁček to je. A já jsem (jak někteří možná víte) uvězněn pracovně v Irsku, abych na to hodil svoje bystré oko.
Takže nemáte někdo doma Mišeliňáckou gumu že byste mi přesně definovali místo kam se má Tatík podívat? Či nějakou jinou variantu jak to zjistit?
Díky za případné návrhy k tématu (i za ty netématické)
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Fakt nikdo neví? fakt nikdo nemáte Mišelíny gumy? mě by to fakt pomohlo
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Díky oběma ------------------------------------------------