Vcera sem mel to stesti a dal si testovaci jizdu na slabsi verzi F650 GS ... je to taky 8-kilo ale oproti plne verzi ma snizeny vykon na 71koni. Musim rict ze naprosta nadhera, 6kvaltu a krasne plynuly tah po cely rosah. Skoda, ze mela jen 300km a nemoh sem ji moc tocit. Ale kdyz mi rekli, ze po objednani muze byt v cervnu, srpnu anebo az v zime me celkem zklamali... Zvlast kdyz sem pred 14dny prodal sveho canyona.
no nic budu muset pro "stary" jednoval r.v. 2007 do nemecka :
Tak si zajed pro novou do nemecka(kratsi cekacky) ne. Mas fuk kde to koupis a ojro je ted vyhodny.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Nevim jak 650, ale 800 jsem v Cechach objednal na zacatku brezna s tim, ze bude na zacatku kvetna. Ted me donutili k akci tim, ze mi ji posunuli na zacatek cervna. Takze jsem jim ji hodil na hlavu a zjistil, ze v Nemecku jsou jich plny sklady a levnejsi...
To jako fakt? Ze ji treba do dvou tydnu budu mit? Mate kontakt nejakeho dealera u ceskych hranic? Da se odtamtud odjet rovnou se znackou, nebo musim s privesem?
Jakoze je mi jasne ze v nemecku je levnejsi... vyklikal sem si plnou vybavu v nemecku za 9370 euro a v cechach za to same po me chteli asi 260000!
Pro naš trh ma BMW kvótu, a to je cca 10 motorek ( GS 800 na určité období ), ale kámoš co před rokem kupoval F 650 GS jí chtěl, byl tam a všechno má řešení. Vite jak kupoval před rokem tu F650. Motorky nebyly, čekal by cca 2 - 4 měsíce ale za 5000,- nečekal a za 7-10 dní ( už si to přesně nepamatuju ) odjížděl s novou domu. Takže si nedělejte iluze, ale na všechny normální lidičky se dostane až někdo bude chtít a nebo bude trh nasycen. Po těchto zkušenostech a zkušenosti s mím autem ( kdy pro Německo je jiná kvalita než pro Čechy ) mám celkem jasno. Pokud auto nebo motorku tak z Německa, pač němci jim na nějaký pořadníky a jinou kvalitu serou a dostanou opravdu to co chtěj a tak jak to má být. Pokud se toho někdo bojí tak nemá důvod. Sežeňte někoho kdo koktá Německy, zavolejte k dealerovi do Německa ( najdete dle internetu ) domluvte se, pak tam zajeďte a kupte. A pokud to budete chtít na leasing, tak se optejte na leasingovce na možnost zpětného leasingu při nákupu z Německa a všechno jde. Věřte že kdo se bojí sere v koutě, a EVROPA nás bohužel pořád bere jako rozvojovku - trh kde všecho prodá, v nižší kvalitě a dráž než u nich. A kdo tomu dneska ještě pořád nevěří, tak toho je mi líto protože i v odvětví ve kterém dělám je to tak že pro Čechy, Maďarsko, Slovensko, a Polsko se stejný druh zboží jako pro Němce, vyrábí jinde a v jiné kvaltě než pro Německo, Rakouslo a jiné VYSPĚLÉ země Evropy, a v případě potřeby se dělá týden pro Čechy, změna komponentů a dva týdny pro Německo - nová změna komponentů, nebo změna etiket + názvu zboží.
Buďte kurva hrdý na to že jsme ČEŠI a žádný onuce. Za doby Karla IV. jsme byly pupkem Evropy, a každej z nás měl respekt.
Když něco chci tak jdu za svim cílem a nečekám na to co možná přijde, život je sakramentsky krátkej, a zejtra to možná smažu pač sem vožralej.
Robert přiložený následující obrázek:
[89.66Kb]
Upravil Robert dne 18.04.2008 00:29
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
To Robert!brawo brawokonečně někdo kdo mě mluví z duše a kdo to konečně pochopil,že superb do čech je jiný než superb do DE bohužel jsem to zažil na vlastní kůži,když se mě můj zánovní superb 2.5tdi po 80tis km posral,poloosy,klouby atd no u auta za ty prachy jsem čekal trošku více klidu. JIž nikdy auto nebo moto z čr!Kolegové zde mají stejné zkušenosti Alda koupil zánovní báwo o několik set tisíc levněji je v záruce a může se vysrat na celej autec čekat 6 měsíců a prosit se aby mu tam dali výbavu jakou chci.Příští týden jedu pro GS klukovi co koupil ročního mergla S třídy v max vybavě více jak o mega levněji než zde v čr samo v záruce a hned.
Je k smíchu jejich čekačky 6 měsícu.Kamarád si objednal přiblblý embéčko octavia scout řekli mu 8 měsíců nedalo mě to a v DE jsem mu ji sehnal do týdne
To Pípo:chceš zánovní 650 gs není problém do 3 dnů ho máš,chceš novou f 800 GS do 3 dnů v plné palbě fid,abs,mám ji v DE skladem.
Hezký víkend všem
Bob
To Vjetrník + ostatní vážní zájemci o vyzkoušení GS800 mám slíbenou na tuto sobotu předváděčku pro Vás.Jede mě z Vídně a budu jí mít potvrzenou dneska odpoledne.Prosím kdo má vážný zájem se na moto svézt a vyzkoušet zavolejte předem na 608160535-Bob a já Vám potvrdím jestli moto bude na sobotu připraveno-záleží na dealerovi ve Vídni.Nechci Vás tam tahat pokud by moto nebylo.Předváděčka bude součástí zahájení srazu bikerů z varadero.cz Veškeré info adresu najdete na varadero.cz.Je to u Jihlavy-Batelov-Švábov-hotel Harmonie.
Ahoj-Bob
Dneska když už nejsem prdlej tak tu eště něco dopíšu. Krásný příklad jak z nás dělaj vonuce a mi jim to žerem je ŠKODA OCTAVIA.
Před cca 4ma měsícema jsem kupoval novou Oktávku v kombíku do firmy. S výbavou a daní stála 720.000,- a protože mě KRETÉNA BLBÝHO nenapadlo koupit český auto z německa , tak jsem na něm prodělal cca 100.000,- Kč.
A proč ? ? ?
1. Auta pro německo jsou počítána exportním kurzem 30 / Euro, a to je první rozdíl.
2. Auta pro německo maj lepší souběh ve výbavě za výhodnější ceny a to je druhý rozdíl.
3. Auta pro německo jsou vyráběny v kvalitě AA ne A jako pro nás a východ, takže vše vydrží déle a funguje lépe a v servisu jste logicky méně. Dlouho jsem nechápal jak to dělaj a pak jsem pro WV něco dělal, a člověk od nich mi to vysvětlil. Kždý týden je sezení a od dodavatelů se vybýrají materiály a korigují nákupní ceny. Je to boj o centy ( vychází se z Eura ) a ceny + materiálů pro Čechy apro německo jsou diametrálně jiné. Přestože to Eu zakazuje tak se to děje a dít bude.
Kurz Eura šel dolu ale ceny aut a motorek u prdejců ne - a kde je ten rozdíl v levném EURU - V čí kapse to skončilo.....ve vaší ? ? ? *pissed*
Dnes vým že za peníze které jsem dal do običejné Oktávky jsem mohl mýt OCTAVIA RS s kůží, navigací, nejlepší naftou atd, atd. za 695,000,- a to jsem si v Čechách rozhodně nekoupil.
Vzpomene si někdo z vás jak v Mladé Frontě před cca 3ma tejdnama psaly že i Český prodejci Škodovek si nakupují auta ve Španělsku ( a ne v Ml. Boleslavi !!! )a vozí je sem kamiony, a tady pak prodávají v autosalonu a koncový zákazník ani nic netuší že má auto přes Španělsko. Tak doprdele kde to sme.
Robert přiložený následující obrázek:
[7.13Kb]
Upravil Robert dne 18.04.2008 08:08
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
No, já se tak rozohňovat nebudu, ale...
Novou F650GS r.v.2007 jsem kupovala v ACR v Budějovicích v listopadu. Velitel tam nadával, že má Autec nějaký výhradní právo na dovoz, ale oni že na ně prděj a že celý BMW po světě funguje tak, že si zákazník vybere a oni mu to stáhnou třeba z Bruselu, to je fuk.Prostě jestli to auto - motorka je, tak jí přivezou. Mě takhle bramboru přivezli z Linze, naštěstí to něměli daleko :-) Rakouská motorka koupená v Čechách. No doufám, že jsem taky nějak výýýrazně neprodělala teda:-) Jak tu pozoruju Vaše polemiky o kurzu Eura:-))))
Tak na druhou stranu nechápu, proč Autec ty motorky prostě nepřiveze, vždyť to jsou jejich kšefty. Nebo fakt zkusit jiný servis BMW. Akorát teda ACR v ČB super, ale nedělají servis, což mi přijde taky polovičatý, kup si motorku a pak jezdi servisovat za 230Euro do Linze, nebo do Prahy za půlku. *tdown*