Dnes mi můj známý kolega říkal že se musí seřizovat na 1200A podtlaky,myslel sem že je to záležitost karburátorových motorů,to se dělá i u stříkaček??? a pokud ano tak i u 800gs?
Aha baba nahá já byl na tom že ten průtok vzduchu už je u těchto novějších mašin vyřešen konstrukčně.Tudíž je to aktuální i u 800ky tedy nejspíš že?
Upravil kim dne 25.11.2011 16:29
kim napsal:
Aha baba nahá já byl na tom že ten průtok vzduchu už je u těchto novějších mašin vyřešen konstrukčně.Tudíž je to aktuální i u 800ky tedy nejspíš že?
Nechápu a jak by jsi potom přidával plyn----konstrukčně ---tlačítkama????
kim napsal:
Tak pro tebe jinak ,,že vyrovnání podtlaku je vyřešeno ..."
kim napsal:
Tak pro tebe jinak ,,že vyrovnání podtlaku je vyřešeno ..."
Stale nechápu co ti jako bude sledovat vyrovnání podtlaku??????
Pořád nechápu o co ti jde ???
Jestli musíš dělat synchro na 1200tce __musíš
Ty motorky ti štelujou pouze volnoběch a aut. sytič
To není žadná záhada
Hledal jsem ale nenašel. Mohl by někdo prosím popsat krok za krokem nastavení synchra klapek na R1200? Někde jsem četl že by se měly odpojit i konektory na hrdlech sání, je to nutný? Díky
Nazdar chlapi, len malá poznámka, v tom videu je malá chybička, v RREPROMe je na lankách ku škrtiacim klapkám spomínaná vôla, ten pán vo videu hovorí vôla 0mm, v tomto prípade sa škrtiace klapky nedostanú po dorazové šróby a regulácia volnobehu nejde ako má, no a ešte moje pozorovanie, keď som nastavil synchro pri mierne zvýšených otáčkach, ale na volnobehu bol stále príliš velký rozdiel tak mi pomohlo vyčistiť škrtiace klapky, rozdiel na volnobehu sa výrazne zmenšil na hodnotu pod polovicou v REPROMe uvedenej tolerancie...