Jinak jsou na to specielní škrabky stejně jako na sklokeramiku...řeknou Ti v každém kuchyňském studiu.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vcera jsem ten dotaz precetl jen tak narychlo a az do ted jsem zil v domeni,ze chce cistit indukcni civku!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vjetrnik napsal:
Tak Waltr se stihl pochlubit, že má indukci....
Jinak jsou na to specielní škrabky stejně jako na sklokeramiku...řeknou Ti v každém kuchyňském studiu.
A taky koukám zrovna teď na prohánějícíse koně za okny domu, to když zrovna nesedím u svého ADV (nový model) a nebo neprogramuji robotický vysavač. Ale taky bych mohl jen kontrolovat výpisy a zisky. Nejvíce mě ale stejně báví vybírat exotickou dovolenou a hlavně manuální práce. Zrovna za okamžik jedu pro žábu a trochu si zaskáču.
Tak žena tvrdí že se nikdy nezašpinila aby to nešlo houbičkou a pak jsou na to prý nějaké spreje. Bavíme se o indukci?
Vjetrnik napsal:
Tak Waltr se stihl pochlubit, že má indukci....
A taky koukám zrovna teď na prohánějícíse koně za okny domu, to když zrovna nesedím u svého ADV (nový model) a nebo neprogramuji robotický vysavač. Ale taky bych mohl jen kontrolovat výpisy a zisky. Nejvíce mě ale stejně báví vybírat exotickou dovolenou a hlavně manuální práce. Zrovna za okamžik jedu pro žábu a trochu si zaskáču.
To né, mám zkušenost s majitely že jsou příliš urputní a berou se moc vážně. Nevím jestli to není právě nějaký mindrák způsobený vlastnictvím onoho stroje.
...ale mohl bych, samozřejmě.
K desce, u elktro varné bych přípáleniny pochopil, ale u indukce by to NEMĚLO, být tak zlé. Ale to je můj názor, a artikl výrobců pro prodejnost.
Použil bych nějakej sajrajt na čištění skla krbovejch vložek.
Indukční desku jsem nekupoval, protože maník nám ukazoval její nerozbitnost a hrdě prohodil deskou ložiskovou kuličku. Pak koukal jak bluma.
Takže jsme vsadili na plyn... jako kdysi ten pán z Německa.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /