Jen taková informace - rozhodl jsem se preventivně vyměnit palivový filtr (nebylo to dle km třeba), ale nějak jsem ladil vícero věcí na "motce" a tak jsem při tom měnil i filtr. Pokud se nepletu tak je to doporučeno po 40 tis. km. Mám kopii faktury za servis v 30 tis. km, kde je psán a účtován i palivový filtr (mělo to být uděláno na přání majitele)...
Ale nebylo - takže jsem filtr vyndal a přečetl si na něm rok výroby motocyklu. Takže jsem měnil filtr zcela jistě po 63 tis. km. Dokonce jsem jej pro zvědavost i rozřízl - zas tak strašné to nebylo (nejvíc asi chytne ta "punčoška" na sání čerpadla).
Po výměně jsem nepoznal tišší chod čerpadla jak tady někdo uváděl.
Takže vše za co zaplatíte nemusí být uděláno...
PJEKNÝ DEN FŠEM
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
A proto třeba Cyril v Cyrilmotu během servisu vše fotí (při převzetí motorky dostaneš fotoseriál :-) ) a všechny původní díly Ti dá po provedení servisu. Tak má vypadat přístup k zákazníkovi :-)
Hovez napsal:
A proto třeba Cyril v Cyrilmotu během servisu vše fotí (při převzetí motorky dostaneš fotoseriál :-) ) a všechny původní díly Ti dá po provedení servisu. Tak má vypadat přístup k zákazníkovi :-)
Filtr rozhodně doporučuju vyměnit po cestách do zemí, kde se netankuje úplně běžný bezolovnatý benzín. Konkrétně po prvním maroku mě volali z Autecu, že se mám přijet podívat, že to nechápu, filtr byl naprosto neprůchodný (a motorka tam dojela po ose). Mám ho ještě někde schovaný, vypadalo to jako kus asfaltu. Jakmile řežou benzín mazutem nebo naftou apod, tak se ten bordel asi usazuje v nádrži a filtr to chytá. Je to pakárna měnit doma...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Dawid napsal(a):
Ahoj pánové,
snažil jsem se to tady projít, ale bohužel jsem nenarazil na to, jaký pořídit palivový filtr. Jen originál?
Díky, D.
Nee palivák koupíš i od MANNU myslím že je to W 144 ale až ráno jsem schopen ti to říct na 100% pač ho budu ráno objednávat pro Kubrta
... servis a diagnostika BMW Motorrad
stojí 537 kč. Teď jsem na něj koukal na stránkách p.Žlábka
Upravil Kubrt dne 04.01.2010 19:32
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tutaj fiter http://bmw-trade....cts_id=778Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
stojí 537 kč. Teď jsem na něj koukal na stránkách p.Žlábka
Je to MAHLE KL 145 v létě jsem ho měnil akorát ta cena byla podstatně niší. Myslím tak okolo 300kč zítra upřesním.
Já ho taky budu mít levnějc,teda já už ho tam mám danej s pomocí jednoho člena fora,viď Servisáku ale ten co budu mít obratem vrátim Remusoi.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dawid napsal(a):
Díky všem, dnes jsem objednal přes Elit filtr Knecht KL 145 ( což je zřejmě stejný, jako Mahle), protože Mann neměli. Cena něco přes 500,-. D.
tak jsem koukal tenhle filtr mám za 352,-kč na pultěkdyby měl někdo do budoucna zájem stačí poslat pm