prosim pomoct,kdo z vas by byl ochoten mi vydrazit ,nebo koupit neco na ebay? stalo by to snad do 20 eur,nemam moznosti, ahlavne neumim jazyk a nevym jak s Ebay pracovat.diky
pánové moc krat dekuji za ochotu,ale uz je to pase, kamoš si psal z prodejcem, a za poštovny pry 23euro, a samotna věc je tet na 23 euro a novy juniorbike BMW stoji u nas 2000kč ,holt je čas vanoc a lidi šilej ale diky kdyz bych ho zase nekde našel tak se ozvu,diky,ještě muzu shanět,mala teprve zacala chodit
basto napsal:
prosim pomoct,kdo z vas by byl ochoten mi vydrazit ,nebo koupit neco na ebay? stalo by to snad do 20 eur,nemam moznosti, ahlavne neumim jazyk a nevym jak s Ebay pracovat.diky
Mám banku i doručovací adresu vedle nás za hranicema v Německu und ich spreche deutsch...
basto napsal:
Mám banku i doručovací adresu vedle nás za hranicema v Německu und ich spreche deutsch...
basto napsal: