Zdarec,prosím o radu ze zkušenosti...kde máte připevněnou GPS typu ZUMO nebo TomTom na R1200GS.Zvažuju variantu na Touratech držák vedle tachometru a nebo na střed řidítek-brejlí za použití RAM a nemusel bych nic kupovat.Tankvak nevozím-vadí mi takže by mě ani nevadil ve výhledu na GPS....
Řekl bych, že čím výše to dáš, tím lépe...
Sice nemám ZUMO, ani TomToma, ale připevnil jsem si navigaci na to lešení, co drží plexi, takže navigace je nad budíkama...
Existuje i držák navigace - taky taková tyčka od TT nad budíky (k plexi).
Je to bezpečnější, protože při koukání na navigaci nepotřebuješ moc vychýlit zrak z cesty - máš to skoro ve stejném směru :-)
Když je vůle, cesta se najde
Cim vys a dal, tim asi lip.
Proto bych to cpal spis bliz k budikum, tzn dal od riditek.
Jestli tam RAM nejak zkroutis, tak bych to nacpal k budikum.
Ale stejne nakonec tu hrazdu nad budiky koupis
Jojo tu hrazdičku s vyvýšením nad budíky od Touratechu mam doma-někde se válí,ale zase v terenu by mi to asi vadilo ve výhledu-sice člověk kouká hodně dopředu takže vejš,ale při složitější pomalejší jízdě by to asi vadilo....a hlavně to těžko přidělám na tu hrazdu pomocí RAMu...
Alda napsal:
Cim vys a dal, tim asi lip.
Proto bych to cpal spis bliz k budikum, tzn dal od riditek.
Jestli tam RAM nejak zkroutis, tak bych to nacpal k budikum.
Ale stejne nakonec tu hrazdu nad budiky koupis
Člověče dneska jsem ji našel zabalenou novou ),ale na ní to ještě chce ten držák od Touratechu a to se mi prostě sakra nechce -samozřejmě z jedinýho důvodu a to zase 2.tis v pytli...
To víš poprve jsem ji měl na řidítkách na hrazdičce a to nebylo ono tak jsem zapojil hlavu a CNC našinu a vzniklo z toho tahle hrazdička do DESIERTA
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
To víš poprve jsem ji měl na řidítkách na hrazdičce a to nebylo ono tak jsem zapojil hlavu a CNC našinu a vzniklo z toho tahle hrazdička do DESIERTA
jojo to se to upravuje když umíš na cnc a s CNC za zadkem )
servisak napsal:
jojo to se to upravuje když umíš na cnc a s CNC za zadkem )
Ja to neumím ja měl jen nápad a věděl jak to má vypadat a kámoš dělá na CNC takže není sebemenší problém něco vyrobit....
To pasuje na hrazdu ADV a máš to.. Mužu ti poslat i foto jak to vypadá na moto.
Upravil servisak dne 22.12.2011 14:49
Tome pokud nepouzijes odpruzenej drzak od TT, rozhodne doporucuju dat RAM jedine na riditka. A to hlavne z toho duvodu, ze jsou tam mensi vibrace nez u budiku.
Lip na ni uvidis (na volnobeh se to klepe pekne) a hlavne nebude trpet kontakt mezi Riderem a drzakem.
To pasuje na hrazdu ADV a máš to.. Mužu ti poslat i foto jak to vypadá na moto.
no jasný ale jak říkám tu zvýšenou hrazdičku mam ale ani na tohle od tebe nepřidělám GPS přes RAM-prostě to vapadá holt na Touratech odpruženej držák ja píše Alda-už kvuli těm vibracím a nabíjení...