Tak jsem si tak 31.12 na vecer rozhodl, ze pujdu s pritelkyni a dvema kamosema do centra (Prahy) na ten velkolepí akt v podobě ohnostroje.. Nakonec jsem se vratil 1.1. ve 21.30 domu..
Vratil jsem se z CPZ... V Pařížske ulici jsme došli skupinku 3 zm*u a jedny buchty.. Neuveritelnej bordel od nich.. Rozbijeli o auta lahve atd.. Pak jeden dal zezadu starence facku, az ji z toho spadnul kulich.. U pravnicky fakulty hajlovacka, dosli jsme je az u Čechova mostu.. Celkem slusne mu oznamuji, že by bylo dobry, aby si frajer zasel uklidit ten bordel a on mi rekl "Jdi do pi*i Ty spekoune" To ovsem netusil co se skryva v mych necelych dvou metrech a 126kg.. Zacla mela pricemž kamarad dostal skleneou lahvi po hube.. Vyrazenej zub.. Kamarad ma dost podobnou postavu jako ja.. Kamarad zbil dva a dal pesti ty buchte ktera mu roztrhla mikinu. U vyslechu na dotaz proc uderil ji uvedel "zacala jak curak, skoncila jak curak"..
Mame sazbicku ja dva roky on pet.. On ho jeste dokopal na zemi.. Ublizeni na zdravi + vytrznictvi...
Nas advokat rikal, že ja to mam na prestupek tudiz pokutu a kamarad max podminku.. Ale protoze ho napadl prvni lahvi, tak se to asi uhraje.. To nam potvrdila i vysetrovatelka..
Takže takhle ja jsem vkrocil do Noveho roku... Preji Vam vše skvely BMW rok :-))
P.S. příste se na všechny vyse*u, ani policajty snad radsi nezavolam!! Otocim se a odejdu, protoze za dobrotu na žebrotu!!
P.S.S. Celou dobu jsem byl na jedny cele se smradlavym bezdomvcem, kterej mel strevni potize a po celej pobyt me obtezoval svym strevnim problem, protoze wc je na cele cca 1.5m od moji postele!!
Kvuli tomuhle zasr*nymu statu a jeho zakonum to tu vypada tak jak to vypada.
Kdykoliv muzes kohokoliv prepadnout a okrast, protoze si te nikdy zadnej kolemjdouci ani nevsimne.
V CR se nesmis nikoho zastat, uz vubec ne sam sebe nebo svyho majetku, protoze si za to pujdes sednout.
Hold pouceni pro priste - kazdej dobrej skutek musi byt po zasluze potrestan.
Alda napsal:
Kvuli tomuhle zasr*nymu statu a jeho zakonum to tu vypada tak jak to vypada.
Kdykoliv muzes kohokoliv prepadnout a okrast, protoze si te nikdy zadnej kolemjdouci ani nevsimne.
V CR se nesmis nikoho zastat, uz vubec ne sam sebe nebo svyho majetku, protoze si za to pujdes sednout.
Hold pouceni pro priste - kazdej dobrej skutek musi byt po zasluze potrestan.
Jj bohužel,lidi to tak chtějí, jaké zákonodárce si zvolili takové máme zákony, tak se nedivme,mráz kopřivu nespálí
>MOTIF: Dej vědět jak jste dopadli s tím vyšetřováním,celkem mě to zajímá; mám taky skoro dva metry a přes sto kilo tak jestli nemám v podobných situacích raděj nosit sebou nějaký přebytečný prachy jako dárek pro takový vagabundy než se bránit Věřím že vám to dopadne nějak rozumě
MOTIF napsal:
P.S.S. Celou dobu jsem byl na jedny cele se smradlavym bezdomvcem, kterej mel strevni potize a po celej pobyt me obtezoval svym strevnim problem, protoze wc je na cele cca 1.5m od moji postele!!
ja se z toho *****... drzim max palce!!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mosquito napsal:
Proto je lepsi utocnika radeji zabit. Kdyz ho zranis, tak jdes brucet stejne a jeste mu platis nemocenskou
a kolik jsi jich zabil, plukovniku?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No mame advokaty oba dva, kamery asi budou zpochybneny, protoze je tma a sero..Mrholilo.. No uvidime.. Myslim, že to bude ok. On to podelal kamarad, jak ho dokopal.. Takže pro me to bude opravdu nejspis bez dalsich problemu, uvidime co kamarad.. Urcite Vam dam vedet!!