Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně mé 1150gsa. Moto jsem koupil nedávno, vše funguje, řekl bych normálně, abs kontrolka po rozjetí zhasne, startuje dobře, necuká, žádný propad výkonu atp., jako jsem měl na své první 1150gsa-kde mi odešly cívky ve válcích. Ale dneska jsem jel pořešit evidenčku a přepis, ... no a po cestě se mi neustále rozsvěcovala chyba(výstražný červený trojůhelník). Tak nevím co s tím, vždycky jsem zastavil, zdechnul, po chvíli nastartoval a vše v poho, zanedlouho se zase rozsvítila ta potvora kontrolka. Teplota motoru 5 čárek, vyměňoval jsem svíce, olej a filtr, vzduchový filtr KaN. Na moto mám Y svod norm. s lambdou a na něm zatím origo tlumič. Ještě tam jsou přídavný světla, zapojený přes rele, ale nevím jestli by to s tím mohlo mít něco společnýho. Moooc prosím o rady. S pozdravem Žebro.
Me to delala zarovka v zadnim svetle. Vymenil jsem ji a bylo vse v cajku. Taky jsem tomu nechtel verit, ale Zlabek mi rikal ze staci aby byla malinko nacata a motorka hazi chybu.
3/6 Marines SEMPER FI
Hmm to jsem asi přehlídnul, rád bych to někde píchnul, ale jsem z Dobrušky, což je trošičku z ruky... Ale za tři píva to zní dobře, možná někdy k jaru až se to venku umoudří, pokud teda do tej doby neseženu díky.
Ahoj..měl jsem podobný problém ale bohužél to u mě žárovka nebyla..tak jsem stím nějaký čas jezdil teď mi motorka stojí v servise přes zimu tak nevím co a jak...ale můj servisman mi říkal že buď žárovka a nebo chyba na (Pc) jinak v Jaroměři v motoufu nemají na BMW diagnostiku??
No to bych byl moc rád, jestli to nebude pro tebe nějaký zdržování, tak by to bylo super, jedinej problém by mohl bejt v mojí směnosti, máme to teď v Kvasinách divočinu ale to by snad nějako dopadlo.
Žebro
pro jezek:hmmm tak to je super to je zřejmě nějaký novoroční dárek? Sice se vůbec neznáme, ale bezva, strašně mooc díky, jen aby jsi mě pak nezjistil nějakou "vraždu-smrt-zabití" na mojem zánovním boxerkoj... Jinak ale fakt moc díky za ochotu. Ještě jsou na světě hodný lidičky...
Upravil tomzebro dne 08.01.2012 13:42
Žebro