Já na to že futýrka mi kamarád kamaráda udělal.Takže jsem je vyměnil,jenže mám už chycenou aji hřídelku takže to pomohlo jen z 50 %...Než budeš teda neco vymýšlat tak bych doporučoval to prohlídnůt jestli to nemáš celý v prd...
Kupredu spatki ni krok...
vondri napsal:
Měl sem omletou jednu hřídelku. Nechal sem ji navařit a osoustružit. A pak koupíš KU pouzdra, pasují přesně a stojí asi 80Kč, 4 ks SKF
A nemáš někde číslo toho SKF pro lepší vyhledávání i pro ostatní do budoucna?
Když zajdeš u vás do nějáký prodejny s ložiskama a řekneš že chceš KU pouzdro (nebo zakružované pouzdro) určitě budou vědět co chceš.
Rozměr teď přesně nevím odpoledne se na to kouknu a napíšu to.
Koukým, že ty jedenáctky začínáme ladit jako Kubánci americký auta. :-D
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
bohumil napsal:
Já na to že futýrka mi kamarád kamaráda udělal.Takže jsem je vyměnil,jenže mám už chycenou aji hřídelku takže to pomohlo jen z 50 %...Než budeš teda neco vymýšlat tak bych doporučoval to prohlídnůt jestli to nemáš celý v prd...
Tak ten kit je vcentne novy hridelky. Je jasny, ze to pan dela na kseft, prave jsem si rikal, ze se ozve nekdo, kdo ma zkusenosti, uz to delal a ma nejakou rozumnou alternativu, nebo treba podobneho dovedu, co to vyrabi u nas. A nebo zjistim, ze to bude a bastleni a vyjde to podobne, tak si radsi objednam ten kit a prehodim si to...
Nevim, proste mi to obcas hezky mlati, cvaka, ale nejak se nemuzu dokopat to resit a kdybych uz mel v klidu doma dily by mne asi rozhoupalo...
Jeste mne napada, jestli se treba hridelka neda sama koupit v bmw a futyrka si udelat jak je popsano vyse...
Maiali nel Fango!
Chalani, dá se to původní kovový pouzdýrko vyklepnout? Předpokládám že to náhradní pouzdýrko je taky z kovu? Sem teď rozdělal klapku co sem už minulej rok měnil a je mrtvá, už i hliníkový nálitek ve kterém je ta hřídelka je z půlky obroušenej od pružiny. Na motorce chci klapky zrepasovat protože mi už pravá klapka začíná přisávat vzduch a nejde udělat přesné synchro klapek.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Ja som skušobne vyrobil futro z Delrinu (Dupont) co zaroven bolo na 8mm trochu tesnejsie tak, mi to čiastočne vykrilo už chytnutu mosadznu hriadelku. Myslim že, by vobec nebolo od veci ako preventiva z času na čas aspon raz každych 20tkm trochu tie puzdra a hriadelky zo strany od bowdenu zakvapnut kvapkou oleja, ved to bolo suche ako hov*o na brizolite ked som to repasoval.
Upravil JRM66 dne 17.09.2012 23:53
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
vondri napsal:
Futýrka normálně se koupit dají pasují tam přesně je to SKF typ PCM 081012
8mm vnitřní průměr, 10mm vnější průměr, 12mm délka
Origo je tam taky KU pouzdro
Presne tak ako pišeš aj ja som ich kupil v ložiskovom obchode 4ks do sto kaček.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.