Jsem poměrně vášnivej rybář, teda když mám kdy a kde.. takže na dovolený je to vynikající nudobijec při válení se na pláži nebo při špatným počasí.
Zatim sem jezdil jenom s pytlačkou abych byl co nejmíň nápadnej, ale přemejšlim, že bych si udělal nějaký miniproutek s malým navijáčkem, 20m sňůry, háček, olovo, splávek.. prostě prut při zachováníá co nejměnších rozměrů
vozíte si sebou taky něco takovýho? každá nápad uvítám :-)
neni nic lepšího než hodit na oheň čerstvou rybku :-)
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Ryby Brrrrrrrrrrrr naposledy jsem je chytal na vojně na hrábě, ale nejedl. Takže za mě - nějaký výkonný zdroj a nebo granát. Prej potom lítají už vykuchaný a granát se vleze všude
Koukal jsem na teleskopický pruty, ale nic, co by člověka oslovilo přepravní délkou. Tohle by bylo myslím i skladné http://dobes-site...ereny.html ale nebude z toho počítám ten prutovej pocit a navíc to není jako pytlačka za pár korun. Ale stejně pro největší zábavu je pytlačka na palec u nohy. To se tak jenom válíš a potom , když je vzduch čistý, prostě vylezeš z vody a koukáš, ona tě pronásleduje ryba (vyzkoušeno na Regentu)
)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vozim starej teleskop od Sona skladnost cca 40cm délka 220.Prostě ideální proutek na brk i na třpytku nebo voblera.Naviják mám hozenej někde v Louis vaku.
Zasmál jsem se týhle představě, -když jedu na ryby vezu plný auto a plnou káru věcí abych to tejden vydržel a všechno s sebou měl
nicméně jestli něco skladného a houževnatého - tak jak píše Stanislav proutek na dírky . Malej , dost vydrží a stojí babku.
jo a taky ty mrchy nejim
Upravil sved63 dne 10.01.2012 22:27