Projdi si diskuze, nějaký vlákna už tu jsou... jinak Uvex helmy už nevyrábí.
Já mám ten první model, Uvex Enduro a jsem vcelku spokojenej. Akorát ppo dvou sezonách plexi neni co to bejvalo, ale to se dá vzhledem k tomu, že ji používám i na cross, pochopit.
jardajerman@seznam.cz
nuffo napsal:
Chcel by som si zaobstarať enduro prilbu
nejaké referencie na UVEX Enduro SLT, alebo UVEX Enduro Carbon ??
Mám Enduro SLT a naprostá spokojenost. Je lehká, velmi pohodlná a to plexi je úžasný - když jsem ho čistil, snažil jsem se ho schválně zadejchat, ale prostě to nejde. Taky proto se vnitřní strana nesmí mejt chemicky. Já ji koupil u Louise ve slevě, z doprodeje. Ptal jsem se, jak to bude dál s náhradníma dílama na přilby, řekli mi, že prodej dílů přebírá Louis, takže se dál vyrábět budou.
Při montáži plexi jsem omylem nalomil jeden ten otočnej patent, napsal jsem jim a za 3 dny jsem měl pár novejch doma.
Upravil xtmotoman dne 25.01.2012 15:00
nuffo napsal:
Chcel by som si zaobstarať enduro prilbu
nejaké referencie na UVEX Enduro SLT, alebo UVEX Enduro Carbon ??
Mám Enduro SLT a naprostá spokojenost. Je lehká, velmi pohodlná a to plexi je úžasný - když jsem ho čistil, snažil jsem se ho schválně zadejchat, ale prostě to nejde. Taky proto se vnitřní strana nesmí mejt chemicky. Já ji koupil u Louise ve slevě, z doprodeje. Ptal jsem se, jak to bude dál s náhradníma dílama na přilby, řekli mi, že prodej dílů přebírá Louis, takže se dál vyrábět budou.
Při montáži plexi jsem omylem nalomil jeden ten otočnej patent, napsal jsem jim a za 3 dny jsem měl pár novejch doma.
Náhradní otočné segmenty u přileb Uvex Enduro ,(SLT, carbon) jsou součástí balení.
Teda nevím jak u Louise.
nejake skladove zbytky helem Uvex meli v Samoto na praze 6, kupoval sem tam koncem roku U enduro, sice oranžovou ale cene neslo odolat
říkám si hurikán