Fotogalerie z července 2011 na odkazu http://budweisrot...sko-norsko. Ujeto cca 8500 km v nádherné krajině a za super počasí. Abychom se náhodou nenudili, proběhla v Norsku výměna ložiska.
moc pekne
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
bubo napsal:
Na to se nedá koukat...
Co fotka, to důvod vyrazit
Napiš, co tě nejvíc zaujalo nebo naopak zklamalo - pro inspiraci
Zklamání žádné, za to jsem strašně ráda, nejvíce mě zaujal Nord Cap ( když už tam člověk je, stojí zato vidět). Jednoznačně nej z Norska jsou LOFOTY, Norské náhorní plošiny a fjordy. Ve Finsku je také krásná příroda a obrovské množství sobů na silnici, Švédsko bylo jen tranzitní
Vypadá to moc good ale už jsem to tady řešil..., jak to bylo s počasím....? zajímá mě konkrétně Norsko, strana od moře.... A kolik stojí ubytko v kempu, motorka plus dva lidi?
Cestuje,ten kdo cestovat chce.
MiraXRV napsal:
Vypadá to moc good ale už jsem to tady řešil..., jak to bylo s počasím....? zajímá mě konkrétně Norsko, strana od moře....
uaaa....
---
atlantik.. takze:
a) zadny vitr
zadny dest
c) silene vykyvy teplot
d) pisecne boure
Upravil hicks dne 31.01.2012 20:29
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MiraXRV napsal:
Vypadá to moc good ale už jsem to tady řešil..., jak to bylo s počasím....? zajímá mě konkrétně Norsko, strana od moře.... A kolik stojí ubytko v kempu, motorka plus dva lidi?
Celá dovolená byl jeden veliký zázrak, super počasí, jediný větší vítr byl na Nord Cupu, ale nic šíleného (s naloženou motorkou jsem se moc netrápila :-D). Pobřeží Norska byla pohoda, žádné velké nárazy větru a vítr sám od sebe také pohoda. Počasí po celou cestu (Finsko, Norsko, Švédsko) lepší než v tu samou dobu v Čechách, slunečno, cca 16-25 st.C a jen ve Finsku, nad Oslo a potom ve Švédsku pár drobných několik minut trvajících přeháněk. Na Nord Cupu zataženo, bez deště, teplota 7-11 st.C. Peklo nastalo po vystoupení z trajektu na Rujáně, šílený déšť, vitr, popadané stromy a povodně.
Dostal se někdo v loni (2021) do Norska (po zemi) za turistickým účelem?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA