riesil tu uz niekto tesniacu gumicku do spojkoveho valceka??
origo sa kupit neda a mam moznost ju dat vyrobit,len nerad by som riesil nieco,co uz niekto vymyslel.
Já je nechával párkrát vyrobit v Brně v Alfa Agro http://www.alfaag...ofirme.php. Smysl to má pouze tehdy, když je v pořádku vypínací ložisko spojky v pístku hydraulického válečku. Jestli ložisko jen trochu zadrhává, tak nemá cenu gumičku řešit - pístek se potom díky zadrhávajícímu ložisku pootáčí spolu s vypínací tyčkou spojky a gumička se za pár stovek kilometrů zničí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
mam doma dva dobre,,len s mrtvymi gumickami-bola tam naliata brzdovka.
mas nejake teda aj na predaj?
skusal si menie aj gumicky aj v pumpe na volante,spojkovej,alebo brzdovej?aj o tie by som mal zaujem
Teď doma žádnou nemám. Nechával jsem naposledy dělat dva kousky a už jsou obě pryč - taky jsem je měnil z toho důvodu, že tam majitelům v servisu nalili brzdovku. Od tý doby jsem tu měl vždycky "slintající" válečky s přidřeným ložiskem, takže se měnily komplet válečky.
V pumpě na řídítkách (jak spojka, tak brzda) jsem to u 1200 zatím řešil tak, že jsem použil komplet "zdravé" pístky s gumičkama, které mě zbyly z oprav "lehlých" motorek, když nešťastně padly a armatury se rozlomily a musely se vyměnit za nové (nebo jeté ale "zdravé". Je blbý, že na 1200 nejde koupit opravná sada pístku z gumičkama, jako to je u brzdy 1100 a brzdy a spojky 1150 a musí se koupit celá armatura, která stojí ranec.
Ted tady čtu že do spojky nepatří brzdovka?Mám 1150 r.v.2002 a na pumpě na páčce je napsáno "clean filler cap before removing use only DOT 4 brake fluid from a sealed container".Dohaduji se s kámošem a nevím
rummen1150 - jsi ve vlákně o R1200GS, GSA. Tam je náplň ovládání spojky minerální olej Vitamol.
U 1150 je náplň ovládání spojky brzdová kapalina - tak se s kámošem nedohaduj a buď v klidu