V pátek jsem zavítal do Stratos Auto v Hradci Králové. Chtěl jsem si pořídit nějaký hadry před sezónou. Jaké bylo mé překvapení když mi velice sympatická slečna sdělila, že již provádí servis moto. :-) Tímto ji zdravím. Kvalitu nabízených služeb jsem zatím netestoval (servisu mám samozřejmě na mysli), ale na jaro budu potřebovat provést garanční prohlídku. Také není problém objednat jakýkoliv náhradní díl. Do dvou dnů by měl být na prodejně. Východní sekce, máte již někdo praktické zkušenosti?
Bez dovolení si sem dovolím dáti kontakt:
Autosalon BMW
Březhradská 195
Hradec Králové
503 32
www.bmwhk.cz
David Jahelka
495 733 733
jahelka@bmwhk.cz
Upravil lochman dne 31.01.2012 09:10
Tak ja mám zase uplně opačnej pocit a zkušenost.Před 4 roky jsem shcháněl moto bylo mi jedno kde ji koupím jestli unich v Ostravě Praze nebo kde jinde ale ta arogance a neochota co jsem tam zažil se 400 litrama v kapse je neskutečná. A proto už ani ted tam nepujdu už jen z principu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já s nimi mám zkušenost ještě z doby kdy jsem měl BMW se čtyřmi koly, a sice starší model E36 Coupé. Až na to že mi nic neposlali poštou, takže jsem si pro každou blbost co jsem potřeboval musel dojet super, i ceny byly normální, přístup většinou profesionální, ale je to "kus od kusu". U ND se střídali toho času dva lidi. Jeden v pohodě, otočil monitor a vybírali jsme dle VIN ten či onen díl. Druhý borec se se mnou moc nebavil a dával jasně najevo, že "jeho" zákazníci mají přinejmenším E92 M3
To že se servisují moto jsem netušil - dobré vědět
Prý prodali na podzim cca 37 motorek, z toho 26 GS. Se servisem začali v minulém roce. A dle komunikace s panem Jahelkou mám pocit, že o nás mají opravdu zájem :-) Uvidíme. Hned si je vyzkouším. Chtěl jsem ověřit rodokmen mé brambory, ale v Renocaru mne poslali k šípku. Prej není ucelená mezinárodní databáze. Dotazem do Mnichova jsem zjistil, že mne tahají za ocas. A druhej špek je má prodloužená mezinárodní záruka.
Upravil lochman dne 31.01.2012 13:24
martinh678 napsal:
Kupoval jsem tam před týdnem kalhoty Rallye 3 a super. Cena 11600 Kč. Jsem řikal že se na jaře zastavím pro bundu a dají prý znova 10% slevu.
Deset procent sleva???
Prosím tě,co to tu hovoříš?Takovou slevu nemá nikdo ani když je 17roku a jeden měsíc v BRANŽI.....leda,že by to byl slintálek a ty mluvíš pravdu.....se tam budu muset juknout.....
Na kolik tam vyjde bunda k těm tvým kalhotům?
TO:Lochman - kdo ti zase nakukal mezinárodní prodlouženou záruku???
Prodlouženou záruku ti dá jen dýler,kde to koupíš a servisuješ a taky právě jen tam tu prodlouženou záruku mužeš uplatnit!
Ono to selským rozumem i sedí....jak by to asi vypadalo,kdyby sis koupil moto v Londýně s prodlouženou zárukou a pak to uplatňoval v Brně,to by s tebou pěkně vyběhli.....
Vím to ze své zkušenosti,tu dvanáctku co jsem měl před tím,jsem koupil v Hamburgu i s prodlouženou zárukou,tam jsem jezdil i na servis a když jsem měl problém s rozvodovkou,tak jem kontaktoval vejra z těch kotěhůlek i když už jsem měl po prodloužené záruce,co na to jako svazák a postavil se k tomu tak,že mě dal novou za část peněz.......
Takže tě můžu ujistit,že žádná PRODLOUŽENÁ záruka MEZINÁRODNÍ neexistuje....
Mezinárodní záruka ano,ale prodloužená jen tam,kde ti to prodložili.....
Emilku, Renocar mi nesdělil historii motorky, ale informoval mne pouze o prodloužené záruce kterou je možné uplatňovat u všech autorizovaných partnerů. Tento údaj v systému našli. Podmínkou je dodržování servisních intervalů.
Upravil lochman dne 31.01.2012 14:30
lochman napsal:
Emilku, Renocar mi nesdělil historii motorky, ale informoval mne pouze o prodloužené záruce kterou je možné uplatňovat u všech autorizovaných partnerů. Tento údaj v systému našli. Podmínkou je dodržování servisních intervalů.
lochmánku nic takového neexistuje, a možná by ti měli v Renocaru podávat ůplné korektní info. Pokud tedy neinformovali mě v Ostravě mylně, a to myslí že ne.
Waltře a už je v tom opět bordel. :-) snad se vyjádří někdo nejfundovanější. Já poslal ofiko dotaz na dealery. Emile, jestli budeš mít nakonec pravdu máš u mne panáka. Apropo, já zase tak na té rozšířené záruce nelpím a doufám, že jí nebudu muset nikdy uplatňovat.
To Lochman,Emil,Waltr,prodloužená záruka tzv.cargarantie samo existuje,koupil jsem si jí osobně, pokud je moto ve fabrické záruce a prav.servisováno,musí se o ní žádat před ukončením fabrické záruky tzn.před vypršením si zajedu do aut.dealerství mluvím nyní o DE,protoře mě nebaví se zde s renocarama,inveltama,HK bmw dohadovat,že jsem moto nekoupil u nich a že to nejde,když vím,že to jde.Vím,že na mota z Anglie to nechtějí dělat.V pátek jsem to řešil v Mnichově bohužel je novinka,že nyní musí být přítomno fyzicky moto aby ho technik viděl,předtím mě to dělali v bmw Chemnitz,Regensburg,München bez problému dle vinka za cenu 219 eur prodloužená záruka + 2 roky.Večer ji najdu a dám se foto té cargarantie aby jste se tu nedohadovali a věděli jak to nyní funguje.
Upravil Bob dne 31.01.2012 15:14
Hele dal bych to o šampáňo- co bohemka?
Ale je fakt že nemám zprávy o novinkách. Jinými slovy, bylo mi sděleno že jde jen na vozy- u nás v ostravě. Ostatní prodejci ji můžou nabídnout, takže proč ne......jenže
NEJDE O ZÁRUKU, ale o pojištění. Doufám že jsem tlumočil správně.
A opravdu se nechci hádat a být za blba, takže připouštím že možná člověk v BMW Ostrava mě infomoval špatně.
A v principu je to možná jedno, pokud je ošetřeno, že na to budou reagovat všichni díleři.
Aby jsi neztroskotal v Norsku a tam ti řekli,,hele to je cizí akce"
ALe na to je asi BMW opatrnější.
Škoda že kolem toho není jasněji...já se na to ptal..a ejhle všude jinak.
martinh678 napsal:
Kupoval jsem tam před týdnem kalhoty Rallye 3 a super. Cena 11600 Kč. Jsem řikal že se na jaře zastavím pro bundu a dají prý znova 10% slevu.
Deset procent sleva???
Prosím tě,co to tu hovoříš?Takovou slevu nemá nikdo ani když je 17roku a jeden měsíc v BRANŽI.....leda,že by to byl slintálek a ty mluvíš pravdu.....se tam budu muset juknout.....
Na kolik tam vyjde bunda k těm tvým kalhotům?
TO:Lochman - kdo ti zase nakukal mezinárodní prodlouženou záruku???
Prodlouženou záruku ti dá jen dýler,kde to koupíš a servisuješ a taky právě jen tam tu prodlouženou záruku mužeš uplatnit!
Ono to selským rozumem i sedí....jak by to asi vypadalo,kdyby sis koupil moto v Londýně s prodlouženou zárukou a pak to uplatňoval v Brně,to by s tebou pěkně vyběhli.....
Vím to ze své zkušenosti,tu dvanáctku co jsem měl před tím,jsem koupil v Hamburgu i s prodlouženou zárukou,tam jsem jezdil i na servis a když jsem měl problém s rozvodovkou,tak jem kontaktoval vejra z těch kotěhůlek i když už jsem měl po prodloužené záruce,co na to jako svazák a postavil se k tomu tak,že mě dal novou za část peněz.......
Takže tě můžu ujistit,že žádná PRODLOUŽENÁ záruka MEZINÁRODNÍ neexistuje....
Mezinárodní záruka ano,ale prodloužená jen tam,kde ti to prodložili.....
Emil,zase špatně,pleteš si pojmy z dojmy,vysvětlím ti to osobně u tebe u kafíčka je to s tebou na dlouho V DE je jedno kde moto koupíš u kterého dealera, je jim jedno jestli ti Cargarantie udělaj v Chemnitz nebo Kiel,bmw dealer si to vyrovná s mutter bmw v München chápeš.
Dávám foto mé cargarantie co jsem měl na své GSA,koupená u bmw Berlin CG vystavená Bmw Pia Regensburg na + dva roky za 219 eur
tak sem mezi vanocema taky zavital do tohoto institutu ohledne prezuti kol. slo o nasledujici:
zadni kolo - prezout a vyvazit.
predni kolo - pouze vyvazit.
byl jsem dopredu objednan na 8:00 rano. pneu jsem mel svoje. vysledek:
doba prace vyse popsane - 85 minut
konecna cena - 910 ,- Kc zaver:
at si udela kazdy sam
uz me tam asi nikdy neuvidi
Upravil lebi dne 27.01.2014 15:17
lebi napsal:
tak sem mezi vanocema taky zavital do tohoto institutu ohledne prezuti kol. slo o nasledujici:
zadni kolo - prezout a vyvazit.
predni kolo - pouze vyvazit.
byl jsem dopredu objednan na 8:00 rano. pneu jsem mel svoje. vysledek:
doba prace vyse popsane - 85 minut
konecna cena - 910 ,- Kc zaver:
at si udela kazdy sam
uz me tam asi nikdy neuvidi
No jen pro porovnání:
Kamarád sundal svoje kola z Horneta a vyrazil do servisu přezout s vlastníma pneu....
Výsledek: 760Kč...
Oni prostě nějak bojují proti dodávání vlastních pneu z e-shopů...
Tom