Nevíte někdo náhodou rozdíl délky předních tlumičů mezi GSem a Dakarem??
Laboruju s prodloužením tlumičů a chci vědět kolik to má Dakar (kolik to oproti GS snese při zachování vlastností) a podle toho kolik by se to dalo přetáhnout
Ano, nejde mi o délku zdvihů, ale spíše o celkovou délku vidle od středu osky předního kola až po konec (v horních brýlích) nenašel by se nějakej dobrák který by mě to na dakaru bez zatížených předních vidlí změřil?? dělám nástavce tak abych si tu délku necucal z palce Případným měřitelům děkuji
marast napsal:
Ano, nejde mi o délku zdvihů, ale spíše o celkovou délku vidle od středu osky předního kola až po konec (v horních brýlích) nenašel by se nějakej dobrák který by mě to na dakaru bez zatížených předních vidlí změřil?? dělám nástavce tak abych si tu délku necucal z palce Případným měřitelům děkuji
Nějak nechápu jaký nástavce..., ty přestavuješ vidle z 650GS na Dakar ?
Hoď nějaký info, dík.
jardajerman@seznam.cz
Info i s fotkama bude o víkendu, jinak se v podstatě jedná o "mezikus" který se nasadí na konec šavlí a posléze do korních brýlí...je to v podstatě taková jako vsuvka na stáhnutí. Jak říkám fotky toho mezikusu a celé motorky budou potom
marast napsal:
Info i s fotkama bude o víkendu, jinak se v podstatě jedná o "mezikus" který se nasadí na konec šavlí a posléze do korních brýlí...je to v podstatě taková jako vsuvka na stáhnutí. Jak říkám fotky toho mezikusu a celé motorky budou potom
Tak to zní odvážně, sem zvědavej
jardajerman@seznam.cz
Víme že se to někomu nebude líbit, nikomu to nevnucujeme, je to jen takový experiment z dlouhé zimy a myslíme, že by se to někomu mohlo hodit jako případná inspirace nebo to někdo ještě nějak zdokonalí.
Upravil marast dne 18.02.2012 12:12
vypadá to dobře,jenom to bude asi dost vysoký a zdvih bude stejný,taky je potřeba dát 21ku kolo,a nechat to zapsat do tp,jako alternativu 19 ku i 21 ku.,jinak dobrej nápad.
"Žij svůj sen"
Tak mně se to od pohledu líbí dost. Je to hezky udělaný a samotnýmu by se mi líbilo GS zvednout, protože je mi tak trochu malý...
BTW: zadní tlumič jsi upravaval, dal DAKARáckej, nebo máš původní ?
jardajerman@seznam.cz
Zadní tlumič je originál, jen byla asi trošku unavená pružina a motorka když nebyla na stojanu celkem citelně popadla, tak jsem mimo opravu sežizování tuhosti ještě vyrobil podložku pod pružinu a dal ji tam. Motorka nijak citelně neztvrdla, jen si udržuje svoji výšku i bez stojanu.
S dovolením si toto vlákno vytáhnu nahoru. Jinak zapomenu, že jsem ho prohlížel
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí