Ahoj.letos když dá Škodovka a štestí bychom s klukama vyrazili do Dolomit... tak mě napadlo nemáte někdo nějakej typ na ubytování v okolí Cortina D'ampezo,Aronzo di Cadore a nebo tamní okolí??třeba nějakej kempík nebo Penzion popř nějaký kontakt na majitele pro případné zabukování termínu:-)....
V té oblasti mohu doporučit kemp Vidor, www.campingvidor.it, byl jsem tam 2x a vždy velké nadšení, navíc se odtud dá vyrážet na Marmoladu a další průsmyky. Ubytování stany, karavany a pěkné stylové pokojíky v hlavní budově, nutná rezervace. Výborná kuchyně, obchod se základním proviantem, skvělý wellness a jejich sociálky, to se musí vidět:-). A jako třetí rodinný hotýlek Adler v Karersee nedaleko Bolzana, studená ale výborná kuchyně, je to v lese, takže žádný výhled z terasy, ale motorky v garáži. Kontakt jistě vygůglíš. Kousek odtud je velký MotoRoute hotel ale tam jsem nebyl.
Ubytování mimo lyžařskou sezonu je tam všude dost. Jen v Cortině jsou 3 kempy a okolo všude v létě poloprázdné penziony a kempy. Byl jsem tam už asi 10x a nikdy se mi nestalo, že bych nesehnal spaní Jetli máš IPhona, nainstaluj si "Campink Wijzer " Je to nějaká holandská aplikace, kde jsou kempy v Evropě, včetně fotek, cen a map, které tě tam dovedou.
KUKY se vrací
My byli 2krát v Olympii mezinárodní kemp na příjezdu o passa Tree Croci před Cortínou po pravý ruce v lese príma domluva recepční byla polka Ceny mimo sezonu 13 € v sezoně 15€ za stan osobu a moto. http://cz.camping...g-dolomiti
Ahoj, mi jsme s manželkou spali v roce 2009 v tom kempu Olympia (nebo jak se jmenuje. Platili jsme tedy někdy v červenci myslím 28 Euro 2 lidi,jedna motorka a jeden stan. Kemp celkem ucházející.Ještě kdyby nás v noci nespláchla nějaká šílená průtrž, Byl to tehdy docela masakr, myslím že i v Itálii tehdy zařvalo několik lidí a různý silnice po Itálii byli zavřený kvůli sesuvům země apod. Měli jsme docela problém dostat se pryč s Cortiny.Hlavně tenhle kemp byl poslední italský kemp kde jsem viděl slušný záchody (tím myslím normální mísu) na pobřeží měli skoro všude turecký ****i a platili jsme cca. 32 až 35 Euro. Na záchodech nebyli ani toaleťáky ,ale na bráně měli obrovské tři hvězdy. Italský kempy už nechci ani vidět.
Mi právě řešíme zda kemp a nebo penzion....každé má své pro i proti..ale jelikož bychom chtěli tři noci spát na jednom místě a ztama dělat vejlety a tudíš někde nechat zavazadla a bakáž asi by byl lepší penzion..přeci jen stan není třezor:-(
Ten kemp Olympia nebyl zlej. Bylo tam hodně horolezců i nějaký zájezdy českých horolezců autobusem.Možná bych zkusil ten kemp jak psal někdo v příspěvkách výš. S věcma je to vžycky na pytel. Ale v cizině se mi nikdy nic neztratilo.