Tak dnes mi dorazilo sedlo, co jsem si nechal přešít u firmy DDT, vše jsme řešili pouze telefonicky a úkol zněl jasně udělat co nejnižší možné sedadlo, protože rodiče mě trochu odflákli a musím říct, že zlaté české
Jo DDT ma dobou praci. Mel jsem od nich sedlo jak na 1150ADV tak ted i na Xchall a spokojenost. Jak s domluvou, penezma tak i s jejich vyrobkem
3/6 Marines SEMPER FI
Ukaz nam fotku cele motorky at se pokochame!DDT mam jak na 1100gs,tak tata na 100gs PD a velka spokojenost!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Na tom jsi byl v jizni americe?Mozna jsi to uz nekde psal,ale myslel jsem,ze mas 1200gs?Tohle je o hodne lepsi!
Byl jsem na 1200GS, ale do téhle mrchy jsem se tak nějak asi zamiloval. Jinak 12GS, šlapala jako vždy na 1* pouze mi vytekl zadní ohlins.
Upravil easyrider dne 21.02.2012 21:07
mnam mnam, usla mi slinka pri pohlade na tu Tvoju "mrchu"
... mnamkova krasavica to je
a vobec, z kombinacie biela modra cervena som "vyteklý" trebars jak ten tvoj ohlins
Upravil vlk dne 21.02.2012 21:11
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Musim rict, ze mas skvelej vkus na masiny a upravy. Asi je to dost o prachach,ale nekdo do toho nacpe balik a vypada to blbe. Ty At ukazes jakoukoliv je vymazlena a uplne slintam
easyrider napsal:
Byl jsem na 1200GS, ale do téhle mrchy jsem se tak nějak asi zamiloval. Jinak 12GS, šlapala jako vždy na 1* pouze mi vytekl zadní ohlins.
Mr GS mel po prvni sezone po smrti hydrostel.Repase se mu tak trochu prodrazila.
Za ty prachy by to mohlo vydrzet vic.
easyrider napsal:
Tak dnes mi dorazilo sedlo, co jsem si nechal přešít u firmy DDT, vše jsme řešili pouze telefonicky a úkol zněl jasně udělat co nejnižší možné sedadlo, protože rodiče mě trochu odflákli a musím říct, že zlaté české